Hoofdsponsor:

ByBoo

Informatie sponsoring

Wilt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten? Of wilt u een sportief imago voor uw bedrijf? Natuurlijk wilt u dat als ondernemer! U bent dan ook van harte welkom als sponsor van onze voetbalvereniging SDV Barneveld.

Als sponsor heeft u veel verschillende mogelijkheden. Zoals bordreclame, advertentie in de Informatiegids SDV Barneveld, kledingsponsor van één van de teams of toernooisponsoring. Ook heeft SDV Barneveld verschillende sponsorpakketten samengesteld. De inhoud hangt af van uw wens om Bronshaantje, Zilverhaantje, Goudhaantje, Diamanthaantje of Hoofdsponsor van de voetbalvereniging te worden. Naast de communicatie-uitingen en promotiemogelijkheden bent u dan ook lid van de Businessclub SDV Barneveld.

 

Informatie vragen

Natuurlijk willen wij graag meer uitleg geven over de verschillende sponsormogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. U kunt dan ook reageren door een e-mail te sturen naar sponsorzaken@sdvb.nl. De verschillende sponsorpakketten staan uitgebreid beschreven op de website van Business Club SDV Barneveld.

Sponsors