Hoofdsponsor:

ByBoo

LET OP: iedereen moet zich elk seizoen opnieuw opgeven! Taken van het vorige seizoen gelden niet meer. Zo houden wij ons bestand schoon en up-to-date. Geef je voor 1 september 2018 op!

Spelende leden die actief zijn in een seniorenteam, moeten verplicht vrijwilligerswerk doen. De vrijwilligerstaken staan in onderstaand overzicht. Vrijwilligers ontvangen meestal vooraf een planning, het is de verantwoordelijkheid van de vrijwilliger dat zij/hij deze planning volgt. Indien vrijwilligers niet komen opdagen bij hun taak en geen vervanger hebben geregeld, dan zal hun spelactiviteit voor twee wedstrijden worden gedeactiveerd. Wij vertrouwen er op dat dit niet nodig zal zijn. En dat iedereen zich er van bewust is dat haar/zijn afwezigheid het reilen en zeilen van onze vereniging in gevaar kan brengen.

Let op: geef je alleen op als je op de ingeplande dagen ook echt kunt.

Kom je gedurende het seizoen bij de senioren, dan zal op dat moment de verplichting in gaan en de vergoeding naar rato worden berekend per maand.

Aandacht:
We proberen de senioren meer in te zetten voor primaire voetbal/verenigingstaken. Trainer, leider, scheidsrechter en kantine zijn de belangrijkste zaken die we onder de aandacht willen brengen. Stichting present komt te vervallen, en we voegen de schoonmaak en accommodatieteams samen en maken dit kleiner. Weet dus ook dat je de vereniging bij twijfel het beste helpt door een van de vier primaire taken te kiezen. 

Weet je al wat je wilt gaan doen en wil je niet de hele lijst doorlopen, klik dan hier.

Activiteit

Maximaal aantal

Omschrijving taak

Scheidsrechter jeugd
(ochtend)

Minimaal 30

Wanneer: zaterdagochtend

Hoe vaak: 1 maal in de 2 weken (maar minder vaak als er zich meer scheidsrechters aanmelden)

Wat: Je zal in de poule worden ingeroosterd voor met name het fluiten van O13, O14 en O15 wedstrijden die meestal starten tussen 9.00 en 12.00 uur. Je wordt één keer in 3 weken ingepland om een wedstrijd te fluiten op de zaterdag. De coördinator maakt een jaarplanning met de zaterdagen waarop je aan de beurt bent en houdt hierbij direct rekening met jouw eigen wedstrijdplanning.

Je zit in een eigen whatsappgroep, ruilen is dus zo geregeld.
Extra: mogelijkheid tot volgen van cursus en een gezellige scheidsrechtersavond.

Vragen? Bel of mail Jacob Terpstra, scheidsrechter coördinator: 06-19790711, terpstra112@t-mobilethuis.nl.  

Trainer jeugd

2 per team

De trainer is het hele seizoen verantwoordelijk voor het trainen van een elftal. Dit gaat om minimaal 1 maal in de week. Vanuit de Technische commissie heeft 2 maal in de week de voorkeur. De trainer opent de kleedkamer, zorgt dat de kleedkamer schoon is en sluit de kleedkamer als laatste af. De trainer bereidt de trainingen voor, evalueert spelers en bespreekt de oefenstof met de overige trainers van de trainersgroep.

Sinds dit seizoen wordt er bij niet-selectieteams O10, O11, O12, O13, O14 en O15 gewerkt met het circuit model, de coördinator bereidt de training voor en jij kunt tijdens de training ondersteunen en een onderdeel voor jouw rekening nemen. 

Vragen? Stuur een mail naar de Technische Commissie Jeugd: tcj@sdvb.nl

Let op: AH-trainers tellen niet mee als vrijwilligerstaak

Leider jeugd

2 per team

De leider is het hele seizoen verantwoordelijk voor het begeleiding van een team. Hij/zij zorgt er voor dat alle taken zoals rijden, wassen e.d. zijn verdeeld. De leider vangt de scheidsrechter en de tegenstander tijdig op, zorgt er voor dat het wedstrijdformulier (JO13 t/m JO19) is ingevuld. Na afloop zorgt er voor de leider dat de kleedkamer netjes wordt achtergelaten en sluit alles af. Hij meldt zich na de wedstrijd ook op het wedstrijdsecretariaat voor het afronden van de wedstrijd.

Vragen? Mail naar: jeugdalgemenezaken@sdvb.nl

Mediateam

6

Voor ons nieuw op te zetten mediateam, zijn wij op zoek naar creatieve SDVB’ers. Onder het motto van aandacht doet groeien, willen we meer publiciteit genereren.

Een aantal onderdelen: SDVB-evenementen onder de aandacht brengen. Ontwikkelen van posters, facebookevenementen, content schrijven, website onderhoud, interviews vrijwilligers, SDVB-TV en fotografie.

Doe jij een opleiding communicatie, werk je bij een reclamebureau en/of heb je creatief talent? Dan is dit een handige flexibele vrijwilligerstaak!

Contactpersoon: Geert-Jan Jansen: gjansen1982@gmail.com

Kantinedienst zaterdagochtend

Onbeperkt

Op de zaterdagochtend is vanaf 7.30 de kantine open. De werkzaamheden bestaan uit het aannemen en verwerken van bestellingen. De vrijwilliger is om 13.00 uur weer klaar. De vrijwilliger wordt één keer in de 6 weken ingeroosterd. Bij verhinderding is hij/zij zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger.
Let op: geef je alleen op als je weet dat dit  geen probleem oplevert met voetbal.

Vragen? Mail Yvonne Kievith: yvonne@kievith.nl

Kantinedienst zaterdagmiddag

Onbeperkt

Op de zaterdagmiddag zijn er zowel keuken- als baractiviteiten. De keuken is tot 18.00 uur open, daarna zal er worden schoongemaakt. De bar is open tot 20.00 uur en daarna zal de kantine nog opgeruimd worden. Bij Opmerkingen kun je aangeven of je een voorkeur hebt voor de bar of de keuken. De kantinecommissie beslist uiteindelijk over de definitieve indeling. De vrijwilliger wordt minimaal één keer in de 4-6 weken ingeroosterd en krijgt van te voren de planning opgestuurd.
Let op: geef je alleen op als je weet dat dit  geen probleem oplevert met voetbal.

Vragen? Mail Yvonne Kievith: yvonne@kievith.nl

Kantinedienst door de week

Onbeperkt

Op maandag tot en met donderdag is de kantine vanaf 19.00 uur geopend. De sluiting van de kantine is om ongeveer 23.00 uur, afhankelijk van de drukte. Op donderdag is er soms uitloop. De kantinedienst voorziet voornamelijk uit het verstrekken van dranken en eenvoudige keukenwerkzaamheden.

Vragen? Mail Yvonne Kievith: yvonne@kievith.nl

Leider senioren

2 per team

De leider is het hele seizoen verantwoordelijk voor het begeleiding van zijn elftal. Hij/zij zorgt er voor dat alle taken zoals rijden, wassen e.d. zijn verdeeld. De leider vangt de scheidsrechter en de tegenstander tijdig op, zorgt er voor dat het wedstrijdformulier is ingevuld. Na afloop zorgt de leider er voor dat de kleedkamer netjes wordt achtergelaten en sluit alles af. Hij meldt zich na de wedstrijd ook op het wedstrijdsecretariaat voor het afronden van het wedstrijdformulier.

Vrijwilligerscommissie

5

Als vrijwilliger in de vrijwilligerscommissie ben je betrokken bij de indeling van alle senioren vrijwilligers, heb je contact met de coördinatoren van de afzonderlijke taken, spreek je waar nodig vrijwilligers aan en informeer je het bestuur over de voortgang van het vrijwilligerswerk en zorg je voor een spetterend vrijwilligersfeest.

Vragen? Mail Henk-Jan Hofland: vicevoorzitter@sdvb.nl

Toernooicommissie jeugd

5

Maximale aantal is bereikt.

Als vrijwilliger in de toernooicommissie jeugd ben jij verantwoordelijk om een jeugdtoernooi van de grond te krijgen.

Vragen? Mail Elly Esveld: esveldsdvb@hotmail.com

Gastheer/-vrouw zaterdagochtend

6

Om 7.30 uur is de vrijwilliger aanwezig om het sportpark te openen en de velden/kleedkamers gereed te maken voor de wedstrijden. Er wordt gewerkt in tweetallen. Na het opbouwen, beheer je het wedstrijdsecretariaat en ontvang je scheidsrechters, leiders en andere gasten. Je zorgt er voor dat de digitale wedstrijdformulieren worden ingevuld, geeft sleutels voor kleedkamers uit e.d. De vrijwilliger is aanwezig tot 13.00 uur. Daarna wordt de dienst overgedragen aan de gastheer van de middag. De vrijwilliger wordt ongeveer één maal in de 6 weken ingeroosterd. Per seizoenshelft ontvangt de vrijwilliger de planning. Hij is zelf verantwoordelijk voor eventuele vervanging.  Let op: geef je alleen op als je weet dat dit geen probleem oplevert met voetbal.

Vragen? Jan Ophoff beantwoordt ze graag: 3771jan@gmail.com

Gastheer/-vrouw zaterdagmiddag

Onbeperkt

Om 13.00 uur is de vrijwilliger aanwezig om de dienst over te nemen. Er is 's middags één gastheer aanwezig. Op het wedstrijdsecretariaat ontvang je scheidsrechters, leiders en andere gasten. Je zorgt  er voor dat de digitale wedstrijdformulieren worden ingevuld, geeft sleutels voor kleedkamers uit e.d. De dienst duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het is dan wel de bedoeling dat alle kleedkamers zijn afgesloten, de hekken dicht zijn en de hoekvlaggen zijn opgeruimd. De vrijwilliger wordt ongeveer één maal in de 6 weken ingeroosterd. Per seizoenshelft ontvangt de vrijwilliger de planning. Hij is zelf verantwoordelijk voor eventuele vervanging.  Let op: geef je alleen op als je weet dat dit geen probleem oplevert met voetbal.

Patrick van Dijk is contactpersoon: seniorencommissie@sdvb.nl

Oudpapier

5

Maximale aantal is bereikt.

Wanneer: 2e zaterdag van de maand van 7.30-11.00

Je zal op de tweede zaterdag van de maand worden ingezet om het oudpapier op te halen (7.30 -11.00 uur).

Vragen? Mail Frank van der Lubbe: frankvanderlubbe@gmail.com

Evenementencommissie 5 Wil jij helpen bij de organisatie van de sdvb-run of bijvoorbeeld het jaarlijkse SDVB feest? Of heb je een idee om zelf te organiseren met wat hulp? Dan is dit echt iets voor jou.

Je moet er wel een beetje handig in zijn, regelen en aanpakken.

Keeperstrainer

4

Voor seizoen 2018-2019 is deze taak al vol.

Beheer / schoonmaak vrijdagavond

Maximaal 10

Maximale aantal is bereikt.

Wanneer: 2e vrijdagavond van de maand: 19.00-21.00 uur

Je zal gedurende het gehele seizoen worden ingezet om één maal per maand op vrijdagavond de kleedkamers goed schoon te maken of een ander onderdeel op het sportpark, bijvoorbeeld de recalmeborden. De ploeg start om 19.00 en is ongeveer om 21.00 klaar.

Vrijdag 14 september zeer grote schoonmaak nieuwe kleedkamers. 18.00-22.00  uur.

Mail Thom Bijzitter voor vragen: thom.bijzitter@aahg.nl

EHBO

Onbeperkt

Op de zaterdagochtend en zaterdagmiddag is er altijd een EHBO'er aanwezig op ons sportpark. Wil jij het EHBO team komen versterken voor de zaterdag?

Vragen? Pieter Jansen en Eric van Harten beantwoorden ze graag:
jansen.sportfysiotherapie@gmail.com
ericvanharten1@gmail.com

Overig

Onbeperkt

Doe jij een taak die niet staat genoemd in het bovenstaande, geef jouw taak dan door.

Niet-spelend lid

Onbeperkt

Ben je niet-spelend lid? Geef dit dan door, wij verzorgen voor een goede verwerking. Let op: je bent dan niet meer training- of speelgerechtigd.

35+

Onbeperkt

Speel jij op vrijdagavond in de 35+ competitie, dan hoef je geen vrijwilligerswerk te doen. Je neemt dan alleen deel aan de vrijdagcompetitie, je neemt geen deel aan trainingen en wedstrijden van de reguliere competitie. Zo wel, dan ben je ook verplicht om aan het vrijwilligerswerk senioren mee te doen.

Vervanger

Onbeperkt

Heb jij iemand die het hele seizoen jouw taak uit zal voeren? Geef dan jouw taak door en wie de taak voor jou gaat uitvoeren. Ook de contactgegevens van deze persoon ontvangen wij graag. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de taak, maak dus goede afspraken met jouw vervanger.

Sponsor
(minimaal bronshaan)

Onbeperkt

Een sponsor die minimaal een zogenaamd Bronshaantjes-pakket heeft is vrijgesteld van vrijwilligerswerk. Doe je toch vrijwilligerswerk? Geef dit dan wel even door.

Vragen? Neem contact op met Tonny van de Braak: commercielezaken@sdvb.nl

Afkopen

Onbeperkt

Omdat het dit jaar het jaar van de bouw is, hebben we veel flexibele keuzes qua vrijwilligerswerk. Afkopen zouden wij zonde vinden. Want er is altijd wel iets wat je kunt doen. Vele handen maken licht werk.

Ben je toch echt niet in de gelegenheid om vrijwilligerswerk te doen voor onze vereniging dan kun je dit afkopen voor 100 euro per seizoen. Wij incasseren dit bedrag in oktober.
 

Vragen? Neem contact op met Vincent Vonk: penningmeester@sdvb.nl

In onderstaand formulier kun je je taak (taken) aangeven (gebruik het schuifbalkje rechts om alle opties te kunnen zien). Klik op Verzenden als je klaar bent, je krijgt een bevestiging op het scherm en via het opgegeven email adres.

 

Diamanthanen

Laatste nieuws

  • SDV Barneveld blaft wel, maar bijt niet (+ foto's)

  • Stoneridge|Orlaco op zoek naar toptalent

    Diamanthaan Orlaco, tegenwoordig Stoneridge – Orlaco, heeft de wind nog steeds enorm in de zeilen.
     

  • Op zoek naar het GOUDEN en ZILVEREN EI!

› Meer nieuws