Hoofdsponsor:

ByBoo

Lidmaatschap


Bij een grote vereniging als SDV Barneveld is het van groot belang om de ledenadministratie goed op orde te hebben en te houden. Daarbij is een correcte en heldere aanmeld- en afmeldprocedure de eerste vereiste. Ook als gedurende het lidmaatschap gegevens wijzigen die voor SDV Barneveld van belang zijn, dan willen wij de wijzigingen graag snel doorvoeren in de administratie.

Jeugd

Alle geplaatste jeugdleden krijgen per e-mail een bericht van plaatsing en worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Een boekje met informatie is hier te downloaden (PDF).

Voor alle nieuw-betrokkenen bij SDVB is het ook aan te raden om de de informatie over de campagne Netjes hé even door te nemen; de campagne benadrukt een aantal basisafspraken binnen de vereniging.

Aanmelden 5-jarigen:
Bij SDVB kunnen kinderen van 5 jaar worden ingeschreven vanaf het moment dat ze 5 jaar zijn/worden. Bij aanmeldingen VOOR dit moment zal als inschrijfdatum de dag van het bereiken van de 5-jarige leeftijd worden gebruikt. Plaatsing wordt dan gedaan op volgorde van (aangepaste) inschrijfdatum. Bij aanmeldingen na het bereiken van de 5-jarige leeftijd zal de werkelijke inschrijfdatum worden aangehouden.

Senioren

Klik hier voor de contributiebedragen.

Diamanthanen

Laatste nieuws

› Meer nieuws