Hoofdsponsor:

ByBoo

A-selectie in 'retraite'

Van vrijdag 4 t/m 6 januari is de A-selectie in Noordwijk neergestreken om daar een aanzet te geven voor een goede en mooie tweede seizoenshelft. Na aankomst op vrijdagmiddag stond er om 15.00 uur een spinningles op het programma. Onder leiding van een enthousiaste instructeur werd er een gevarieerde les afgewerkt waar iedereen zich maximaal kon uitleven. De eerste inspanning was een feit. Na het diner heeft de groep de eerste seizoenshelft geëvalueerd en vooruit gekeken naar de tweede seizoenshelft met aansluitend een pubquiz waar 6 groepjes streden om de beste te zijn. Al met al een mooi en goed begin van het weekend.

Na het ontbijt op zaterdag en enkele hobbeltjes die gladgestreken moesten worden, startten we om 10.30 uur de training bij vv Noordwijk. Na 1,5 uur training was het mooi geweest en konden we terugkijken op een prima training met enkele enthousiaste spelers die zelfs nog wat extra arbeid wilde verrichten. Mooi, zo’n gretige groep. Om de nog aanwezige energie niet onbenut te laten was er in de middag nog een strandactiviteit. Hiermee was het mooi geweest wat betreft activiteiten voor de zaterdag, we kunnen ons gaan opmaken voor de avond en het uitgaan.

Voor de zondagmorgen staat er nog strandloop gepland en met de kennis en ervaring van eerdere trainingskampen, is dat altijd een activiteit waar naar uitgekeken wordt. Ook al kunnen we daar nu nog geen verslag van doen, we kunnen hoe dan ook nu al terugkijken op een geslaagd trainingsweekend en de foto’s geven daar een indruk van.

P.S. bij deze willen als A-selectie Marco en Rob bedanken voor hun actieve bijdrage en aanwezigheid, klasse mannen 👍🏻.

Spelers en staf A-selectie. 

Laatste nieuws

  • Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is (weer) compleet

  • Dopjes, heel veel dopjes voor blindengeleidehond

› Meer nieuws

Diamanthanen