Hoofdsponsor:

ByBoo

A-selectie op trainingsweekend (update)

Update: Vandaag lekker trainen. Te gast bij Quick in Den Haag. Stemming zit er prima in! Teammanagers SDVB 1.

Afgelopen donderdag heeft de A-selectie de training weer hervat voor de start van de tweede seizoenshelft. Het is duidelijk dat de eerste seizoenshelft van het 1e elftal ronduit telleurstellend is verlopen. Dat geldt niet alleen voor de supporters, bestuur etc, maar zeker ook voor de spelers en de gehele staf. Het belangrijkste is in zo'n situatie, waarin een oorzaak niet echt te vinden is, om met z'n allen de rust te bewaren.

De A-selectie en de gehele begeleiding zal er keihard aan werken om van de tweede seizoenshelft wel een succes te maken!

De gehele selectie en begeleiding is vrijdag 5 januari vertrokken naar Den Haag voor een trainingsweekend (op eigen kosten). In de middag wordt een spinning training afgewerkt en 's avonds staat er een digitale quiz, onder leiding van Lesley en Rob, op het programma. Zaterdag is er een training op het kunstgras van Quick en later in de middag volgt nog een inspannend potje bungee soccer en lasergamen. Al met al een intensief, maar ook een goed programma ter bevordering van het teamgevoel.

Dinsdag volgt dan de eerste oefenwedstrijd van 2018, thuis om 20.00 uur tegen DHSC uit Utrecht.

Hopelijk treffen we weer veel enthousiaste en positieve supporters langs de lijn om het 1e elftal naar positieve resultaten te ondersteunen.

Berend Doest
Teammanager
 

Laatste nieuws

  • Eerste klasse D seizoen 18/19

  • Vlammende start van het seizoen: TOPTOERNOOI 2018

  • Als je over een hek van 2 meter hoog moet klimmen...

› Meer nieuws

Diamanthanen