Hoofdsponsor:

ByBoo

Binsie bedankt & Het raadsel van Rocco

In de rubriek GESPOT! worden zaken, momenten en gebeurtenissen weergegeven die speciale aandacht rechtvaardigen, of die gewoon leuk, hilarisch of belangrijk zijn. En die te maken hebben met de club, de leden of het sportpark! Iedereen mag (foto)materiaal inzenden voor deze rubriek, woorden zijn meestal overbodig! Webmaster@sdvb.nl wacht op de volgende inzending!


19 mei: Binsie bedankt! & Het raadsel van Rocco

Rocco Keizer stond bij de wedstrijd tegen Bennekom in beide programmaboekjes. Als nr 23 bij Bennekom en nr 11 bij SDVB. Dat is uniek!

 


16 mei: Schaal in Barneveldse handen


8 mei: Ajax-Tottenham Hutspot in de kantine: gezellige drukte


7 mei 2019: SDVB-ers geven visitekaartje af in Ecuador. Ismael (JO12-2) en Sayri (JO10-5) Zhunio mochten meespelen met de voetbalclub uit Santa Isabel in Ecuador (de geboorteplaats van hun vader) tijdens een toernooi, in hun SDVB- tenue! Mede door hun goede spel werd de beker gewonnen!

 


2 mei 2019: op clinic bij de mooiste club van Nederland. Vandaag is Thijmen van den Broek op traninigsclinic geweest bij Feyenoord en Opel Nederland. Met als grootse verrassing een wedstrijd in De Kuip tegen de selectie van Feyenoord!1 mei 2019: de redders van SDVB 2. Mede door de inbreng van deze 4 helden, hetgeen zorgde voor een heel bijzondere bezetting van de reservebank, heeft SDVB 2 op 13 april met maar liefst 6-2 gewonnen van  csv Apeldoorn 2. Een vermelding waard! Lees ook dit.

Van links naar rechts: Folkert van der Snoek, Tim van Rootselaar, Bram Wiessenekker, Ralf Hogendoorn


30 april 2019: brutaal of dyslectisch? (en die deuren zijn niet al te best meer, is er een timmerman in de buurt?).

 

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws

Diamanthanen