Hoofdsponsor:

ByBoo

Alle vrijwilligers: bedankt!

Barneveld, 15 mei 2018

Gewaardeerde vrijwilliger,

Het einde van het bewogen seizoen 2017-2018 is in zicht. Bewogen was het zeker, maar het was mooi om te zien dat de beweging altijd voorwaarts werd gezet.

Mooie voorbeelden van stappen vooruit zijn de nieuwbouw en de ontwikkelingen op voetbalgebied met het hernieuwde jeugdtrainingsbeleid. En natuurlijk niet te vergeten alle stappen die gezet werden door leiders, trainers, scheidsrechters, kantinemedewerkers, onderhoudsmannen, coördinatoren en andere vrijwilligers. Elke week of zelfs dag staan jullie weer klaar om onze leden optimaal te laten genieten van het voetbalspel en de vereniging Sterk Door Vriendschap. Prachtig!

Elke bijdrage groot of klein is voor onze vereniging onmisbaar. Net als waardering voor jullie als vrijwilliger. Op vrijdagavond 1 juni vanaf 18.00 uur willen we daarom het seizoen met elkaar afsluiten, als blijk van waardering voor jullie onbetaalbare werk.

Wij nodigen jou, en eventueel jouw partner of misschien wel iemand van wie jij denkt dat hij of zij ook wel vrijwilligerswerk kan gaan doen, graag uit voor de vrijwilligersavond van SDVB. Aanmelden voor deze avond kan op de site, maar voel je ook zonder aanmelding welkom om te komen!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan willen wij jou bij deze hartelijk bedanken voor al jouw positieve inzet dit seizoen voor onze mooie club! En hopen we jou volgend seizoen weer te mogen ontmoeten op ons mooie sportpark.

Met sportieve groet,

Het bestuur van SDV Barneveld

Jan van Beek
Berjan van Rootselaar
Sjoerd Jansen
Vincent Vonk
Tonny van de Braak
Marius Kolkman
Bas Krist
Henk-Jan Hofland

 

Laatste nieuws

  • Dinsdag: geen trainingen, ook niet op kunstgras

  • Inschrijven PubQuiz nog mogelijk

  • Trainingsschema na de winterstop (update)

› Meer nieuws

Diamanthanen