Hoofdsponsor:

ByBoo

Alom paniek over natuurgrasvelden, ook bij SDVB?

In de media verschijnen allerlei berichten (en filmpjes) over de allerbelabberste toestand van de natuurgrasvelden bij diverse voetbalverenigingen vanwege het enorme neerslagtekort (iets van 300 millimeter = 30 centimeter).

Bij sommige verenigingen werken vrijwilligers zich een breuk om de velden groen te houden. Hoe zit dat bij SDVB, kunnen wij straks de grasvelden gebruiken?

Ja dus, bij SDVB liggen de grasvelden 2, 3 en 4 er perfect bij. Vice-voorzitter Henk-Jan Hofland reageert op de vraag wie hier voor verantwoordelijk is: "De gemeente, echt super goed onderhoud, complimenten waard!" Medewerkers van de gemeente Barneveld zetten regelmatig de sproei-installaties aan, met een prachtig resultaat (foto's zijn helaas mislukt, te groen gewoon).

Voor de rest ligt het sportpark er ook super netjes bij dankzij de SDVB onderhoudsploeg, vette pluim! En als jij en je vriend(inn)en heerlijk hebben gevoetbald op veld 5 of 6, ruim dan ook je afval op. Dat moet je thuis vast ook en het scheelt de onderhoudsploeg veel werk. 

Ook 'de buurt' is tot nu toe tevreden, de zomerse overlast is tot een minimum beperkt (en mochten er toch nog klachten zijn, meld ze via info@sdvb.nl). Een goede buur is beter dan een verre vriend luidt het spreekwoord, maar een buur als goede vriend is waar SDVB naar streeft!

By the way, veld 4 wordt vanaf 24 september aangepakt en wordt omgetoverd in het vierde kunstgrasveld!  Dat zal de trainingscapaciteit in de winterperiode verhogen.

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen