Hoofdsponsor:

ByBoo

Alom paniek over natuurgrasvelden, ook bij SDVB?

In de media verschijnen allerlei berichten (en filmpjes) over de allerbelabberste toestand van de natuurgrasvelden bij diverse voetbalverenigingen vanwege het enorme neerslagtekort (iets van 300 millimeter = 30 centimeter).

Bij sommige verenigingen werken vrijwilligers zich een breuk om de velden groen te houden. Hoe zit dat bij SDVB, kunnen wij straks de grasvelden gebruiken?

Ja dus, bij SDVB liggen de grasvelden 2, 3 en 4 er perfect bij. Vice-voorzitter Henk-Jan Hofland reageert op de vraag wie hier voor verantwoordelijk is: "De gemeente, echt super goed onderhoud, complimenten waard!" Medewerkers van de gemeente Barneveld zetten regelmatig de sproei-installaties aan, met een prachtig resultaat (foto's zijn helaas mislukt, te groen gewoon).

Voor de rest ligt het sportpark er ook super netjes bij dankzij de SDVB onderhoudsploeg, vette pluim! En als jij en je vriend(inn)en heerlijk hebben gevoetbald op veld 5 of 6, ruim dan ook je afval op. Dat moet je thuis vast ook en het scheelt de onderhoudsploeg veel werk. 

Ook 'de buurt' is tot nu toe tevreden, de zomerse overlast is tot een minimum beperkt (en mochten er toch nog klachten zijn, meld ze via info@sdvb.nl). Een goede buur is beter dan een verre vriend luidt het spreekwoord, maar een buur als goede vriend is waar SDVB naar streeft!

By the way, veld 4 wordt vanaf 24 september aangepakt en wordt omgetoverd in het vierde kunstgrasveld!  Dat zal de trainingscapaciteit in de winterperiode verhogen.

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

 • ALL STARS PUBQUIZ

  Geef je nu op voor de All Stars Pubquiz op zaterdag 10 november vanaf 17.30 

 • Gaat de keuken echt dicht op de zaterdagmiddag

  Benieuwd wanneer de keuken wel of niet open is op zaterdag? Wel zo handig om te weten!

   

 • Bennekom 2 -SDV Barneveld 3

  “SDV Barneveld 3(oud 5e) toont wederom veerkracht en bekert door na winst tegen Bennekom 2.”

   

› Meer nieuws

Diamanthanen