Hoofdsponsor:

ByBoo

ASV Dronten - SDV Barneveld

Zaterdag 13 April 2018 om 14.30 uur ASV Dronten - SDV Barneveld

De strijd om nacompetitie woedt in alle hevigheid. In Dronten om directe degradatie te voorkomen. In Barneveld om alsnog promotie te bewerkstelligen. Zie hier de belangen komende zaterdag.

ASV Dronten:
Vier 4 weken geleden vond er een trainerswissel plaats bij Dronten. Kampioenenmaker Jan Vlap keerde terug. Hij kreeg meteen een reeks voor zijn kiezen, waar het Vlap-effect schier onmogelijk is. In de afgelopen 4 wedstrijden moest de hele top 4 bestreden worden. Zaterdag komt de nummer 5 van de ranglijst. Maar, slechts 1 puntje onder p/d biedt nog volop perspectief.

SDVB:
De nummer 5 dus, dat zijn wij. Willen wij serieus kans maken op nacompetitie, dan moeten we winnen. Want we moeten Go Ahead Kampen onder ons krijgen. De komende twee weken zijn cruciaal om de wedstrijd van 11 mei (uit tegen Go Ahead) razend belangrijk te maken. Dat is overigens makkelijker gezegd dan gedaan. SDVB kampt met grote personele problemen en thuis werd (terecht) gelijkgespeeld tegen Dronten. Het gaat er nu om spannen. Bijna worden de prijzen verdeeld. De ploeg heeft ons als 12e man zo hard nodig.

Ga mee naar Dronten en moedig ze aan!

Tijmen van Ginkel

 

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen