Hoofdsponsor:

ByBoo

Beslist SDVB de competitie?

Zaterdag 19 mei 2018 om 14.30 uur Flevo Boys - SDV Barneveld

De een na laatste wedstrijd in de competitie ‘17/’18. En er is nog van alles aan de hand:

  • Flevo Boys en SVWZ staan, zelfs in doelsaldo, gelijk aan kop.
  • In Barneveld kwamen we terug van 0-4 naar 4-4
  • Wij loeren nog op de derde periode.
  • Flevo Boys won vorige week de KNVB districtsbeker ten koste van Urk.

Flevo Boys:
Nog steeds de topfavoriet voor het kampioenschap. Ze zijn thuis al het hele seizoen ongeslagen. Toch hebben ze 9 punten verspild na de winterstop. 3x gelijk en 1x verloren (bij reuzendoder Hierden). Flevo Boys zal onder grote belangstelling volle bak blijven gaan voor het kampioenschap (dit seizoen voor het eerst eventueel beslist op doelsaldo). Madih Doufikar heeft er al 13 in liggen, maar vooral Frank Post zal nog op zoek gaan naar de topscorers positie. Hij heeft al 17x gescoord (2 minder dan Maarten Jansen van SVZW). Kortom de Boys hebben de beker, willen de topscorertitel, willen thuis ongeslagen blijven, maar gaan vooral voor de hoofdprijs.

SDVB:
Maar dan moeten ze nu eerst een lastige klip omzeilen, want: Man, man, wat een reeks draait SDVB! Wat een flow. De mannen van Johan de Man spelen met een zelfvertrouwen, ze voelen zich onverslaanbaar. De kans op de derde periode wordt kleiner, maar is er nog steeds. En als wij Flevo Boys nu de eerste thuisnederlaag kunnen toebrengen? Dan is de druk voor SVZW wellicht iets minder en groeien onze kansen. Is de selectie compleet? Ik hoop van harte dat de liesblessure van Rob Knul meevalt. Dat hij voetballend afscheid kan nemen van ons team.

Voor ons de laatste uitwedstrijd. Het kampioenschap wordt sowieso pas in de laatste ronde beslist. Maar wat een spanning aan kop van de ranglijst. Onderin trouwens ook. Zutphen is gedegradeerd en Vroomshoopse Boys is zeker van P/D. Maar die andere P/D plaats? DZC heeft de slechtste papieren, maar Nunspeet, KHC, Go Ahead Kampen en Hierden zijn ook nog lang niet veilig met 1 of 2 puntjes er boven.

Alle reden om mee te gaan naar sportpark Ervenbos in Emmeloord. Thuis tegen Flevo Boys was DE wedstrijd van het seizoen.

Laatste nieuws

  • Dinsdag: geen trainingen, ook niet op kunstgras

  • Inschrijven PubQuiz nog mogelijk

  • Trainingsschema na de winterstop (update)

› Meer nieuws

Diamanthanen