Hoofdsponsor:

ByBoo

Bestel nu kaarten 65-jarig jubileum! Update

De reservering is gesloten, je kunt nog wel kaarten kopen in de kantine op dinsdagavond 2 april. Daarna niet meer! (voor 'noodgevallen' neem contact op met vicevoorzitter@sdvb.nl)

Reserveer nu je kaarten voor de spetterende jubileumavond! Zaterdag 6 april vieren we ons 65 jarig jubileum. Deze avond houden we een jubileumdiner en een jubileumfeest. Er wordt uitgepakt deze avond. Onder leiding van de William en Grey band zal er een leuk feest worden gebouwd! Maar we hebben ook een 'praathuus' boven in de businessruimte waar het er iets rustiger aan toe gaat. Iedereen is welkom, dus ook jouw partner! Dat vinden we erg leuk.

Wil jij kaartjes? Hoe gaat dat in zijn werk?

Reserveer nu je kaartenonline en haal ze vanaf zaterdag 15 maart af in de kantine (inclusief betalen). Waarom reserveren? Vol = Vol!

Wat kost mij deze leuke avond?

  1. Jubileumfeest á € 7,50
  2. Jubileumfeest + jubileumdiner á € 25,-

Van 18.30-20.30 uur houden we het jubileumdiner (inloop vanaf 18.00 uur) en vanaf 20.30 tot 01.00 is het jubileumfeest.

Kaarten reserveren = kaarten betalen (cash of pin)! 

UPDATE:

  1. Wil je jouw reservering aanpassen? Stuur dan uiterlijk 31 maart een mail naar webmaster@sdvb.nl met de gewenste wijziging.
  2. Wil jij met je vrienden aan één tafel dineren op 6 april? Reserveer nu! Dit kan door jouw naam en het aantal personen aan de tafel te mailen naar: vicevoorzitter@sdvb.nl (je kunt de kaarten voor de hele groep ook bestellen via het aanmeldformulier).

 

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws

Diamanthanen