Hoofdsponsor:

ByBoo

Club van 100 maakt een nieuwe start!

Onze vereniging kent al jaren het begrip “Club van 100” een club die enorm bijdraagt aan allerlei activiteiten op ons sportpark en dan met name voor de jeugd van SDVB.

Dit jaar maakt de Club van 100 een nieuwe start met een aantal nieuwe commissi leden die de activiteiten van de CV-100 doorzetten en nieuw elan willen gaan geven.

De jeugd van SDVB staat voorop voor de CV-100 en we zijn dan ook heel erg blij dat we topvertegenwoordigers vanuit de kidsclub aan de commissie hebben kunnen toevoegen. De commissie bestaat nu uit: Christel Versteeg, Annemarie van Bentum, Remco Krikke en Henk-Jan van Engelenhoven. Commissieleden vanuit het verleden hebben ook toegezegd dit team waar nodig te willen ondersteunen. Hiermee hebben we dan een mooie nieuwe opzet met daaronder een brede basis van kennis!

Binnenkort zal de CV-100 haar nieuwe reglement en werkwijze bekend gaan maken waarin precies uiteengezet zal worden wat de CV-100 allemaal wil gaan doen voor onze jeugd. De eerste prioriteit is voor nu echter het organiseren van de Familiedag van 23 juni aanstaande. Het programma is bijna klaar en het wordt weer erg leuk dit jaar, heb je nog ideeën? Mail ze gerust naar cv100@sdvb.nl

Onder dankzegging aan alle CV-100 commissieleden vanuit het verleden wens ik de nieuwe CV-100 ontzettend veel succes toe!

Met sportieve groet,

Jan van Beek
Voorzitter SDV Barneveld.

Laatste nieuws

 • ALL STARS PUBQUIZ

  Geef je nu op voor de All Stars Pubquiz op zaterdag 10 november vanaf 17.30 

 • Gaat de keuken echt dicht op de zaterdagmiddag

  Benieuwd wanneer de keuken wel of niet open is op zaterdag? Wel zo handig om te weten!

   

 • Bennekom 2 -SDV Barneveld 3

  “SDV Barneveld 3(oud 5e) toont wederom veerkracht en bekert door na winst tegen Bennekom 2.”

   

› Meer nieuws

Diamanthanen