Hoofdsponsor:

ByBoo

De eerste SDVB Super-Bingo groot succes!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was het eindelijk zover, de Superbingo in de tijdelijke kantine. Zal het gezellig worden? Zal het druk worden? Hoe bevallen de prijzen?

Het werd een supergezellige avond voor jong- en oudleden- en niet-leden. Het was gezellig vol in de kantine en op de prijzen werd enthousiast gereageerd. We begonnen met een valse bingo voor Maarten Hofland en hij zette uit volle borst het clublied in. Jordy Monshouwer kreeg het voor elkaar om zelfs 2 keer valse bingo te hebben (hierover later meer). Zijn zangkunsten waren een iets minder succes. Het was niet zo dramatisch als de valse bingo van Martijn Pater en de hieraan gekoppelde zangkunsten. Het publiek liet Martijn in de steek en zwetend zong hij met trillende stem zijn ‘bloed, zweet en tranen’ af. Als hier nog filmpjes van zijn wil de organisatie die graag hebben.

Maar goed ……..elke ronde was er een ‘hoofdprijs’. De ‘De Garage bon’ werd gewonnen door Jeffrey Buitenhuis en de elektrische barbecue door Maarten Bot. De laatst genoemde zou nog een barbecue regelen voor het team dus volgens ons is dat nu geen probleem meer. Regelen die handel Maarten!

De Gigameubel bon ter waarde van 100 euro is gewonnen door Jeroen van Ginkel, ‘broer van’. Deze kaart is dubbel gecontroleerd maar het bleek te kloppen. 

De ballonvaart is gewonnen door een voor de organisatie onbekende jongedame die hem zou schenken aan haar opa. Wat een mooi gebaar.

De maand gratis Crossfit bij Michael Morren van Crossfit0342 is gewonnen door een jongedame van Dames 1. De dames van dames 1 hebben geweldig geholpen bij het verkopen van de kaarten, bedankt!

De superprijzen waren de Samsung televisie en de Playstation 4. De jongste jeugd was vooral gretig voor de Playstation. Mooi om dit enthousiasme te zien en leuk dat jullie er waren! De televisie is gewonnen door de oudste telg van de familie Kolkman. Blij als ze was bespeelde ze het publiek en werd ze luid toegezongen.

Aan het begin van dit stuk noemden we Jordy Monshouwer al. Hij schitterde in het begin dus door zijn valse bingo’s. Hij bleek hier van geleerd te hebben al moesten teamgenoten hem er op attenderen dat getal nummer 19 toch echt genoemd was. Krachtig klonk de ‘Bingo’ door de kantine. Iedereen inclusief de organisatie had grote twijfels en achtte de kans groot dat het zijn 3e valse bingo was. Zwetend en trillend stond Jordy te wachten en hij leek zelf niet helemaal overtuigd. Maar het tegendeel bleek waar! Jordy won de Playstation 4, zo blij als een kind nam hij de prijs in ontvangst.

We hebben 2200 euro aan kaarten verkocht. Een mooi bedrag voor de nieuwe kantine. We willen alle sponsoren bedanken voor de prijzen. Uiteindelijk hebben we bijna 30 gesponsorde cadeaus gekregen. Ook willen wij alle vrijwilligers en iedereen die er was bedanken voor de gezelligheid en het enthousiasme.

De organisatie

Video 1.

Video 2.

 

van Manen
Stads Food and Wine
De Garage
De Hebberd
DA  Verweij
Rose Garden
Barneveldse brillenwinkel
Hartkamp Kids
B.A.S.
Elroba
Bootcamp Morren
Gigameubel
Wijnwinkel
Zuivelhoeve
B1 Fashion
Primera De Bruijn
Rijnders Sport
Expert
Euronics
SAB kappers
Echte bakker van der Veer
Slagerij Joosten
De Rotterdammer

 

Laatste nieuws

  • Do-it steekt MO13-1 in het nieuw

  • Degenaarshow in Doetinchem voor SDV Barneveld

  • DE HERFSTVAKANTIE GOED BEGINNEN?

› Meer nieuws

Diamanthanen