Hoofdsponsor:

ByBoo

DOS’37 - SDV Barneveld

Zaterdag 9 maart 2019 om 14.45 uur DOS’37 - SDV Barneveld

We hervatten de competitie in Vriezenveen, de return van het spektakelstuk op 20 oktober in Barneveld. Die eindigde toen in 3-3.

DOS’37:
DOS kende vooral een teleurstellende eerste periode. Er werden maar 9 punten verzamelt in 8 wedstrijden. In de 2e periode gaat het iets beter, maar het is wisselvalligheid troef. Dat voel je meteen in 1D. De mannen van trainer Kenan Durmusoglu staan dan ook op de negende plaats. Van een rustperiode was bij DOS overigens geen sprake. 20 en 23 februari speelde de ploeg beker en inhaal en dinsdag werden ze verrassend uitgeschakeld in de beker door zondag 2e klasser Barbaros uit Hengelo.

SDVB:
SDVB wacht nog op de eerste competitie overwinning van 2019. Toch geven de laatste twee wedstrijden goede hoop. Een spektakelstuk tegen DTS eindigde in 3-3 en de gewonnen oefenwedstrijd tegen VRC was gewoon heel goed. Dit wordt de eerste wedstrijd voor de derde periode. Willen we nog wat leuks bereiken dit seizoen, dan zijn de komende weken cruciaal. We moeten stijgen naar de derde plek, dat levert dan ook hoogstwaarschijnlijk meteen die derde periodetitel op.

Na de thuiswedstrijd claimden zowel Johan de Man als Kenan Durmusoglu het recht op de drie punten op. Niet dat het iets opleverde, want 3-3 is en blijft een puntendeling. Durmusoglu zei toen: "Jullie komen nog bij ons...." Eigenlijk is toen deze return al begonnen. Dat belooft wat….

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws

Diamanthanen