Hoofdsponsor:

ByBoo

DTS Ede - SDV Barneveld

Zaterdag 16 februari 2019 om 15.00 uur DTS Ede - SDV Barneveld

Dit had de kleine finale moeten worden. Het is de laatste wedstrijd in de 2e periode, hoewel er nog een inhaalronde volgt. Maar hoe anders loopt het na de winterstop.

DTS:
DTS had een slechte competitiestart, met o.a. een nederlaag in Barneveld. Maar Jeroen Spies kreeg de boel op een rijtje en alle zeven wedstrijden in periode 2 werden gewonnen. Met een gat van 9 punten kun je nog niet zeggen dat de Edenaren mee gaan doen om het kampioenschap, maar ze komen met rasse schreden naar boven. Met name Frank Hol en Jamal Ouassif zijn op stoom.

SDVB:
Bij SDVB is het de omgekeerde wereld. Een hele poos deden we mee om de 2e periodetitel, maar plotseling staan we 10 punten achter in die sub-ranglijst. DTS is echt wel bezig met die prijs, SDVB helemaal niet. Thuis wonnen we dus van DTS. Dat was puur op inzet. Er werd geknokt voor iedere meter. En, dat moet gezegd, het zat niet tegen. Geluk dwing je af met een tomeloze inzet. Daar moeten we het nu van hebben.

Als Scherpenzeel punten verspeeld in Bennekom, dan kan DTS zaterdag periodekampioen worden. Het is aan SDVB om dat feestje uit te stellen. NIKS VERLOREN SEIZOEN, de derde periode ligt nog binnen handbereik. KOM OP SDVB!!!

Tijmen van Ginkel

P.S. de wedstrijdbal in Ede wordt aangeboden door Echte Bakker van der Veer-Ede, die bal is SDVB wel gewend!

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen