Hoofdsponsor:

ByBoo

Go Ahead Kampen - SDV Barneveld

Zaterdag 11 april 2019 om 15.00 uur Go Ahead Kampen - SDV Barneveld

Het is weer Super Saturday: NSC gaat naar Bennekom. De winnaar maakt een reuzenstap richting kampioenschap. En SDVB gaat naar Go Ahead Kampen. Al zouden we zaterdag winnen, dan is er nog niets beslist, met de wedstrijden tegen Bennekom en NSC nog voor de boeg. Echter als we niet winnen, dan is het seizoen zo goed als voorbij. GAK heeft momenteel 2 punten voorsprong.

Go Ahead Kampen:
Met een hele goede eerste periode heeft Go Ahead het verschil gemaakt met SDVB. Daar en toen werd een gat geslagen van 5 punten. Zelfs met een klinkende 4-0 thuis overwinning konden de Barnevelders dit gat niet meer dichten. De tweede periode van Go Ahead werd beëindigd op een teleurstellende 7e plaats, maar dat was slechts 2 puntjes minder dan SDVB. In de laatste periode staat de ploeg van Marco Roelofsen, 6e en weer één punt achter SDVB. Met 13 overwinningen en 7 nederlagen is GAK naar een nacompetieplaats geslopen.

SDVB:
Een al oude voetbalwijsheid zegt dat je niet kampioen wordt tegen de toppers. Als je dan ziet dat bij de vijf nederlagen 2x Scherpenzeel en 2x Hierden zit, dan moet je toch stellen dat er meer in zat. Maar het kan nog goed komen. SDVB moet nog drie keer vlammen en dan is nacompetitie binnen. Drie finales en dit is de eerste. Het lijkt er op dat de selectie weer wat breder is, zodat wellicht een paar jongelingen iets rust kunnen krijgen.

Wat is het slot van de competitie weer spannend in 1D. Het kampioenschap ligt nog helemaal open. Degradatie en de p/d voor klassenbehoud is nog niet beslist. Maar voor ons het meest interessant: de laatste plek voor nacompetitie promotie ligt ook nog open. Daar gaan we voor. SDVB MOET WINNEN!! Gaat u mee?

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen