Hoofdsponsor:

ByBoo

Henk van Amerongen [87] overleden

Eén van de SDVB-ers van het eerste uur, Henk van Amerongen, is in de nacht van 9 op 10 mei j.l. op 87-jarige leeftijd overleden.

Henk was vanaf het prille begin in 1954 bij de oprichting van onze club betrokken en maakte als speler van het eerste team de kampioenschappen mee in 1957 en 1961. Henk was een ‘keurige en nette’ voetballer die weinig tot geen overtredingen maakte. Tijdens zijn actieve voetbalperiode maakte Henk van Amerongen tevens enkele jaren deel uit van het bestuur. Hij was daarin niet de enige, want er waren meer spelende leden die naast hun verrichtingen binnen de lijnen, daarnaast een bestuursfunctie vervulden.

Na zijn jaren in de hoofdmacht van onze vereniging is Henk van Amerongen nog geruime tijd speler geweest in het toen zogenoemde ‘veteranenteam’. Na die tijd bleef hij op enige afstand ‘zijn club’ volgen, want SDVB maakte deel uit van zijn leven..

Dinsdag 15 mei 2018 om 14.00 uur is de afscheidsdienst voor Henk van Amerongen in de aula bij de begraafplaats in Voorthuizen. Aansluitend na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren.      


Foto: Henk van Amerongen, staand 2e van rechts, naast toenmalig SDVB-trainer van de Pol uit Amersfoort.

Laatste nieuws

  • Dinsdag: geen trainingen, ook niet op kunstgras

  • Inschrijven PubQuiz nog mogelijk

  • Trainingsschema na de winterstop (update)

› Meer nieuws

Diamanthanen