Hoofdsponsor:

ByBoo

Het moet gebeuren in Vroomshoop

Zaterdag 9 december 2017 om 14.30 uur: Vroomshoopse Boys - SDV Barneveld

Zaterdag spelen we op natuurgras. Dus er wordt fysiek weer veel van de jongens gevraagd. In het oosten wacht Vroomshoopse Boys ons op.

Vroomshoopse Boys:
Dit is het 4e seizoen in 1D voor Vroomshoopse Boys. Drie keer werd de nacompetitie nipt ontlopen (10e, 9e, 10e). Zo slecht als de ploeg er nu voor staat, dat is al eerder gebeurd. Maar telkens weer weet de knokploeg het vege lijf te redden. De eerste competitiewedstrijd werd gewonnen, maar de negen daarna niet meer. Het grootste probleem is het scorend vermogen. De Boys hebben na tien ronden veruit het minst gescoord. Namelijk slechts 9x. De twee gelijke spelen eindigden dan ook in 0-0

SDVB:
Voor SDVB DE kans om voor het eerst deze competitie de nul te houden. Dat is tot nu toe nog niet gelukt. SDVB heeft twee keer eerder in Vroomshoop gespeeld: 0-1 en 0-0. SDVB moet het wel doen zonder de topscorer Rob Knul. Rob heeft zaterdag een vervelende schouderblessure opgelopen. Toch moet het nu gebeuren willen we nog een beetje met een gerust gevoel de winterstop in. 

Maar zo denkt Vroomshoopse Boys er ook over. Het slot van hun wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag: "Met deze passie en overtuiging kan het niet anders of de formatie van de trainers Karlo Meppelink, Arjan Paters en Stephan Bloemendal gaat nog de nodige punten pakken in de eerste klasse D, te beginnen volgende week zaterdag thuis tegen SDV Barneveld."

We zullen dus met lef moeten spelen. Vooooooruit. Een gewaarschuwd mens……

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Sinterklaas komt bij SDVB

    De stoomboot/trein komt weer aan in Barneveld!

  • Nieuwe concept oliebollenactie slaat aan!

  • Zaterdag: open dag Aeres, pak de fiets

    Zaterdag 19 november, kom op de fiets naar het Sportpark!

› Meer nieuws

Diamanthanen