Hoofdsponsor:

ByBoo

Hoofdtrainer O12/13 ook gevonden!

(Foto: HeliFlight)

Mooi nieuws op trainersvlak: we hebben er een ambitieuze hoofdtrainer (niet-selectie) bij. Edwin Claessen is vanaf komend seizoen hoofdtrainer van de MO13-2 en de JO12/13 (niet-selectie).

In die rol is hij verantwoordelijk voor de organisatie van de trainingen en de begeleiding van de trainers van de afzonderlijke teams. Hierbij werkt hij nauw samen met Yvonne Veldhuizen en Sylvia Smit. Zij stapten eerder al in als hoofdtrainers van O15/14. Edwin, Yvonne en Sylvia werken momenteel samen met de technische commissie aan de concrete invulling van de trainingen voor komend seizoen.

Over Edwin
Edwin combineert zijn nieuwe rol met die van trainer/coach van MO17-1. Hij komt over van SKV Wageningen waar hij in de afgelopen jaren als trainer verantwoordelijk was voor meerdere jeugdteams. Daarnaast heeft hij onder meer bij de Vitesse voetbalschool ervaring opgedaan in het geven van circuittraining, wat in ieder geval een onderdeel gaat zijn van de trainingen bij O12-O15.

Over het nieuwe trainingsplan
Hoofdtrainers niet-selectie spelen een belangrijke rol in het nieuwe trainingsplan waarmee we komend seizoen binnen de vereniging werken. Hoofdtrainers bedenken en organiseren de trainingen van alle teams binnen hun categorieën en stellen trainers in staat deze uit te voeren. Met als belangrijkste doelen: het realiseren van goede trainingen voor alle jeugdteams, het algehele trainingsniveau binnen de jeugd verhogen, trainers betere begeleiding bieden en een beter zicht krijgen op kwaliteiten van afzonderlijke spelers. Meer info: klik hier.

Interesse voor een rol als hoofdtrainer O11/10?
We zijn nog hard op zoek naar de hoofdtrainer(s) O11/10. Meer weten, of ken jij iemand of ben je zelf geïnteresseerd? Stuur een mail naar Sjoerd Jansen (Bestuurslid Jeugdzaken) via jeugdvoorzitter@sdvb.nl

 

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen