Hoofdsponsor:

ByBoo

Hooglanderveen - SDV Barneveld

Zaterdag 14 september 2019 om 15.00 uur Hooglanderveen - SDV Barneveld

LET OP: De wedstrijd is verplaatst van 5 uur naar 3 uur!!

De laatste wedstrijd, voordat de competitie begint. Om dan meteen van een generale repetitie te spreken? Dat gaat wat ver.

VV Hooglanderveen:
Want Hooglanderveen is een zondag 2e klasser en naar verwachting toch een ander kaliber dan Hierden, die volgende week de competitie tegen SDVB opent. Hooglanderveen was een kleine dorpsclub, maar door de komst van de Vinex-wijk Vathorst is de club geëxplodeerd naar 1500 leden (waarvan 1100 jeugdleden). De groei carrière van het eerste elftal volgt gestaag. In 2010 nog 5e klasser en nu 2e klasser. Dat maakt de ploeg heel onvoorspelbaar.

SDVB:
Het is zoverre wel een generale repetitie, dat het elftal steeds meer gestalte begint te krijgen. We zien al meer dan contouren van de basis opstelling. Nog één keer kunnen Johan en Wilco wat uitproberen en schaven, daarna gaat het serieus om het echie. Daarna zal er heus nog wel een boel veranderen, gaande het seizoen, maar de fundering ligt er.

Er gaan dus 2 ploegen door. Scherpenzeel is al zeker, met zes punten. Lunteren (1pt en doelsaldo -3) en Hooglanderveen (1pt en doelsaldo -7) hebben nog een kans, want SDVB heeft 3 punten met doelsaldo +3. Lunteren moet winnen van Scherpenzeel en is dan verder afhankelijk van deze andere wedstrijd. SDVB heeft waarschijnlijk wel genoeg aan een gelijkspel, maar is zeker bij winst. Op Het Willem Thomassensportpark (Heideweg 57) is beperkt parkeergelegenheid. Verzoek van de club om te parkeren bij het restaurant Ambiance Houtrust. Van daar is het tien minuutjes lopen.

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Cursus begeleider clubscheidsrechters

  • Leuke en nuttige online training grensrechter

  • SDV Barneveld – v.v. Hierden

› Meer nieuws

Diamanthanen