Hoofdsponsor:

ByBoo

Jan Jaap van der Poel vertrekt (trainer JO19-1)

Jan Jaap van der Poel heeft ons helaas te kennen gegeven dat hij volgend seizoen trainer wordt van DTS’35 2 te Ede. De roots van Jan Jaap liggen bij DTS, hij heeft bij deze vereniging gevoetbald en is hier een aantal jaren trainer geweest van de JO17-1 en JO19-1. Tevens wordt hij trainer van het jeugdteam waarin zijn zoontje speelt bij DTS’35.

Wij hadden graag nog een paar seizoenen met Jan Jaap samengewerkt, maar begrijpen zijn keuze en wensen hem veel succes. Jan Jaap heeft te kennen gegeven dat hij de ambitie heeft om met onze JO19-1 kampioen te willen worden c.q. te willen promoveren. Gezien de huidige stand op de ranglijst, is dit goed mogelijk. Ook hierbij wensen wij hem veel succes en hopen wij de prettige samenwerking tot aan het einde van het seizoen voort te zetten.

Met invulling van de ontstane vacature trainer JO19-1 zijn wij gestart en hopen binnenkort op de site de trainer te presenteren. Mochten trainers geïnteresseerd zijn, dan kunnen zij informatie (trainersprofiel) opvragen door een mail te sturen naar tcjs@sdvb.nl eventueel reeds voorzien van een cv.

TCJ selecties

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen