Hoofdsponsor:

ByBoo

Jeugdcommissie nu compleet

Achter de schermen is in de afgelopen maanden hard doorgewerkt om de jeugdcommissie te verbeteren en uit te breiden. We zijn blij dat we met Bertus Bakkenes (zie foto) als nieuwste lid nu compleet zijn. Hij is ook binnen onze vereniging actief als scheidsrechter en hij draait diensten op het wedstrijdsecretariaat.

Scheidsrechtersorganisatie
Bertus treedt in eerste instantie toe als algemeen jeugdcommissielid. Zijn belangrijkste taak is het verbeteren van de jeudgscheidsrechtersorganisatie: werving en begeleiding van jeugdscheidsrechters. Daarvoor werkt hij momenteel aan een nieuw scheidsrechtersbeleidsplan, samen met scheidsrechterscoördinator Jacob Terpstra, KNVB-scheidsrechter Jelle Besselsen en enkele SDVB-scheidsrechters (hierover later meer).

Volgende stap
Daarnaast weet hij vanuit zijn achtergrond - Bertus is in het dagelijks leven Kwaliteitsmanager en HR-manager bij Pon Dealer Groep - alles over het neerzetten van een goede organisatie en om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. We zijn ontzettend blij met alle nieuwe vrijwilligers die sinds  onze ‘grote werving’ vorig seizoen zijn ingestapt (Technische Commissie, Jeugdleidercommissie, Jeugdcommissie en noem het maar op). Doordat taken nu over meer vrijwilligers verdeeld zijn, hebben we al een belangrijke stap gezet. Maar dit seizoen hebben we wel gemerkt dat de samenwerking op veel plekken nog beter kan. Met name door meer duidelijkheid te creëren: wie is waarvoor nu verantwoordelijk? Met al zijn kennis en ervaring kan Bertus ons helpen de volgende stap te zetten.

Bekijk hier (http://www.sdvb.nl/club/jeugdzaken/jeugdcommissie) de huidige bezetting van de jeugdcommissie. Eerder dit seizoenen traden Maarten van Triest (jeugdsecretaris) en Richard Lorist (algemene zaken) al toe. Daarentegen neemt Jaap Top deze zomer afscheid van de jeugdcommissie.

Namens de jeugdcommissie,

Sjoerd Jansen, bestuurslid jeugdzaken

Laatste nieuws

  • Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is (weer) compleet

  • Dopjes, heel veel dopjes voor blindengeleidehond

› Meer nieuws

Diamanthanen