Hoofdsponsor:

ByBoo

JO12-1 speelt goed toernooi in Scherpenzeel

Afgelopen zaterdag 8 juni speelde de JO12-1 het ‘Marco van Ginkel Toernooi’ in Scherpenzeel. Voorafgaand aan het toernooi werden de mannen allereerst in de SDVB kantine gehuldigd (patatje en drinken) voor het gedeelde kampioenschap in de reguliere competitie, Elly bedankt !

Tijdens het toernooi moest men het in de poulefase opnemen tegen GVVV JO12-1, Seastum JO12-1 en s.v. de Valleivogels ‘2007’. Als eerste van de poule werd de kruisfinale bereikt. In deze halve finale werd DOVO JO12-1 met 3-0 opgerold en zo de finale bereikt. In de finale was DVS ’33 JO12-1 de tegenstander. Bij opkomst van beide teams voor de finale werd de Champions League hymne afgespeeld en stelden de spelers zich nog even persoonlijk voor aan het publiek. Na een spannende finale, die in 0-0 eindigde, werden de penalty’s helaas net iets beter genomen door DVS ’33.

Al met al een goed toernooi van de mannen als afsluiting van een evenzo goed en leuk seizoen. Top gedaan boys !! En coaches Bart van Dijk en Jasper Rijken bedankt voor jullie inzet dit seizoen, een dikke 10!

Champions League hymne

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen