Hoofdsponsor:

ByBoo

Joshua heeft zijn Innowalk!

SDVB is enige weken geleden in actie gekomen om Joshua aan een Innowalk te helpen. Het goede nieuws is dat het totale bedrag bij elkaar is gebracht en dat Joshua vooruit kan met zijn Innowalk. Lees hier het artikel in de Barneveldse Krant.

6 februari 2018De actie voor Joshua is een groot succes geworden, niet alleen vanwege de financiële opbrengst maar vooral ook door het gevoel van "Sterk door Vriendschap"....

Het was koud, waterkoud op zaterdag 3 februari. Maar de harten van de SDVB-ers waren warm, erg warm! 

De wedstrijdsponsor By-Boo doneerde een aanzienlijk bedrag. Ook de Club van 100, de Businessclub, de A-selectie en SDVB 4 doneerden ruimhartig! Samen met de wedstrijdrecette, de collectebusopbrengst en een afronding door SDVB liep het totaal bedrag op tot....... 4500 euro. Maar vandaag kwam er nog eens 180 euro binnen van de JO10-3 en JO13-3 waardoor het totaal is opgelopen naar maar liefst 4680 euro.

Een fantastisch bedrag! Iedereen die heeft bijgedragen: heel erg bedankt!

Ben Bläss, voorzitter van de Stichting 'Help Joshua', appte zondagavond: "Super, super, super! Een hele grote stap voor de aanschaf van de Innowalk! Standing ovation!".

We hopen dat ook Joshua stappen vooruit gaat maken met dit hulpmiddel!

Mocht jij deze actie gemist hebben of niet in de gelegenheid zijn geweest om bij te dragen aan de actie dan kun je dat alsnog doen door zelf een bedrag over te maken naar Stichting Help Joshua, NL 27 RABO 0324509189.

Laatste nieuws

  • Zaterdag 12 januari: groot (sport)feest!

  • SDV Barneveld met winst op wintervakantie

  • JO14-2 kampioen (eindelijk)

› Meer nieuws

Diamanthanen