Hoofdsponsor:

ByBoo

Kantine afgeladen tijdens de Bingo O9 t/m O13!

De tweede editie van de SDVB KIDSCLUB BINGO was meer dan een succes! Er hebben zo'n bijna 160 kids een avond lol gehad. Er was gewoon geen stoel meer vrij! Een avond vol spanning, fanatisme, sportiviteit, lege stiften, drinken en chips, valse bingo's, een jarige in ons midden en meer dan 30 prijzen!

Er waren weer schitterende prijzen te winnen zoals: een mooie SDVB gepersonaliseerde voetbaltas van Rijnders Sport ,een draagbare JBL bluetooth minispeaker van Euronics Barneveld, een gratis training en goodiebag met je vriendin van Meidenvoetbalschool YES. Een cool voetbal winterboek van Primera De Bruijn, heel veel gave voetbalhamsters van Albert Heijn Barneveld, 2 gezelschapsspellen van TwinkletoysBarneveld, een uurtje Bowlen met je team van Bowling Partycentrum Veluwehal, een uurtje zaalvoetballen van Optisport Barneveld, een patatje met drinken voor je hele team van SDVB, een uur de spelbus van Be Active Gemeente Barneveld, gave miniatuurauto's van Pon Dealer Groep en tot slot gave Ajaxballen gesigneerd door de spelers en een Ajax-shirt van Tadic!!! Het kon niet op!

Via deze weg willen we ook de complimenten geven aan onze jeugdspeler Arwin Top. Deze topper had de hoofdprijs met de Bingo gewonnen, maar hij wilde alleen maar het patatje en drinken voor zijn team! Wat een held. Dit is nu een typisch geval van SAMEN STERK DOOR VRIENDSCHAP!

We willen alle sponsoren extra bedanken. Dankzij jullie is het weer een geweldige avond geworden!

zie https://www.facebook.com/media/set/…voor alle foto's!

Een sportieve groet,

Kidsclub SDVB

http://www.sdvb.nl/club/jeugdzaken/sdvb-kidsclub

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen