Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuw bij SDVB: Scheidsrechterscommissie

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat er een scheidsrechter op het veld staat als we voetballen. Dat is het echter niet. Om dit toch allemaal in goede banen proberen te leiden, is er onlangs een scheidsrechterscommissie aangesteld.

De commissie
Op dit moment zijn er een achttal vrijwilligers bereid gevonden om zitting te nemen in deze commissie. Dit zijn Jacob Terpstra, Nico Lokhorst, Bertus Evers, Jelle Besselsen, Koos van Geresteijn, Edwin Kamphorst, Jaap Top en Bertus Bakkenes. Deze commissie valt onder de verantwoording van het jeugdbestuur en gaat de komende tijd veel organiseren. Denk aan het aanstellen van scheidsrechterbegeleiders, werven van nieuwe scheidsrechters en - zo mogelijk - het organiseren van een scheidsrechterscursus.

Ook fluiten?
Scheidsrechters zijn onmisbaar voor een voetbalvereniging, dus ook bij SDV Barneveld zijn we ontzettend blij dat we een vast groepje vrijwilligers hebben die hun uiterste beste doen om iedere zaterdag de hen toegewezen wedstrijden in goede banen te leiden. Het wordt wel steeds moeilijker om voor iedere wedstrijd een vrijwilliger te vinden. Daarom zijn we op zoek naar extra scheidsrechters. Wat je als scheidsrechter van ons mag verwachten? Dat we zoveel mogelijk voor je regelen, zoals een goede instructie, begeleiding en opleiding.

Vind jij het leuk om leiding te geven, beslissingen te nemen en ook nog eens lekker op het voetbalveld te staan om een wedstrijd te leiden? Meld je dan nu aan via de mail: jeugdscheidsrechters@sdvb.nl. Je mag je natuurlijk ook komende zaterdag (18 mei) tussen 8.00 en 12.00 uur aanmelden in het wedstrijdsecretariaat bij Bertus Bakkenes. De scheidsrechterscommissie neemt daarna z.s.m. contact met je op.

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen