Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuw en Gezocht: begeleider clubscheidsrechters

Nog een paar dagen en dan begint het nieuwe seizoen weer! We kijken er allemaal naar uit om elke zaterdag weer heerlijk te kunnen voetballen. Lekker wedstrijdjes spelen. Maar als er geen scheidsrechter of wedstrijdbegeleider aanwezig is, kan er ook niet gevoetbald worden. Gelukkig zijn er een aantal vrijwilligers die zich aangemeld hebben om als scheidsrechter het komend seizoen een aantal wedstrijden te begeleiden.

Daarnaast zullen de spelers en speelster van de O16- tot en met O19-teams ingezet worden om de wedstrijden van de O12 / O11 / O10(-1/2) te begeleiden. Afgelopen week zijn er twee informatieavonden geweest waar het een en ander aan hen is uitgelegd. Ben je deze avond om welke reden ook niet in de gelegenheid geweest om aanwezig te zijn, op maandag 9 september a.s. is er nog een informatieavond, deze begint om 18.45 uur en zal duren tot 19.15 uur. Alle O16-, O17-spelers/speelsters, leiders en/of trainers zijn van harte welkom.

Nieuw
Nieuw vanaf dit seizoen is, dat er elke week één of meerdere begeleiders aanwezig zullen zijn om deze jongens en meisjes te begeleiden voor, tijdens en na de wedstrijd. Deze mannen zullen zorg dragen voor een goed en veilig verloop hiervan en zullen de wedstrijdbegeleiders enthousiasmeren om hun hobby met plezier uit te oefenen.

Op dit moment zijn er een gering aantal mensen bereid gevonden om deze mooie taak op zich te nemen. We zijn daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden om op zaterdagmorgen de jeugdige wedstrijdbegeleiders te begeleiden.

Opleiding
Mocht je een cursus willen volgen om deze taak nog beter te kunnen vervullen, zie dan het artikel http://www.sdvb.nl/posts/opleiding-begeleider-clubscheidsrechters8516, je kunt je dan via de link aanmelden.

Interesse?
Ben je een oud-scheidsrechter, ouder, grootouder of belangstellende, die toch regelmatig op zaterdagmorgen aanwezig is op het sportpark en vind je het leuk om deze jonge wedstrijdbegeleiders te begeleiden, meld je dan z.s.m. aan door een mail te sturen naar jeugdscheidsrechters@sdvb.nl of neem contact op met Nico Lokhorst of Bertus Bakkenes.

Laatste nieuws

  • Cursus begeleider clubscheidsrechters

  • Leuke en nuttige online training grensrechter

  • SDV Barneveld – v.v. Hierden

› Meer nieuws

Diamanthanen