Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuwe jeugdleidercoördinator JO8/9

De transfercarroussel blijft op volle toeren draaien binnen de jeugdafdeling.

Laatste nieuwtje: Quirin Scheele is de nieuwe jeugdleidercoördinator voor JO8/9. Hij volgt Evert Dorgelo op, die de andere coördinatoren gaat ondersteunen als jeugdleidercoördinator pupillen.

Eerder stapten Richard Lorist en Erik van der Linden al in als nieuwe coördinatoren.  Met de vernieuwde, uitgebreide Jeugdleidercommissie hopen we komend seizoen onze leiders nog beter te kunnen ondersteunen. En ervoor te zorgen dat elk team op tijd een leider heeft.

Bekijk hier de nieuwe samenstelling van de JLC

Namens het jeugdbestuur, 

Sjoerd Jansen, Bestuurslid Jeugdzaken
Jaap Top, Jeugdbestuur Algemene Zaken

P.S. Over Quirin Scheele

Quirin is een een oude bekende binnen onze vereniging, maar mocht je hem niet kennen. Hij stelt zich hieronder kort voor.

Mijn naam is Quirin Scheele (38), speler van SDVB 4 en vader van Tijme en Fiene. Tijme voetbalt dit seizoen in een T-groep. Op mijn 7e jaar ben ik begonnen met voetballen bij de F-jes van SDVB. Na het doorlopen van de jeugd heb ik 3 seizoenen gespeeld in het 1e en 2e elftal van SDVB. Daarna maakte ik de overstap naar CJVV in Amersfoort om vervolgens nog 10 jaar bij VVOP in het 1e team te voetballen. 

Dit seizoen heb ik voor de T-groepen (jongens en meisjes van 6 en 7 jaar) een onderlinge competitie opgezet, namelijk de SNO mini-league. Een heel leuk initiatief om alvast kennis te maken met het spelen van wedstrijdjes.

Komend seizoen ben ik het aanspreekpunt voor de jeugdleiders van JO-8 en JO-9. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we zijn nog op zoek naar jeugdleiders voor enkele JO-9 teams. Vind je het leuk om één van deze teams te begeleiden? Of heb je vragen over wat dit begeleiden precies inhoud? Neem dan gerust contact met me op. We hebben je hulp hard nodig om de toekomst van SDVB lekker te laten voetballen.

Sportieve groet,

Quirin Scheele
quirinscheele@hotmail.com
06-45784553

 

Laatste nieuws

 • ALL STARS PUBQUIZ

  Geef je nu op voor de All Stars Pubquiz op zaterdag 10 november vanaf 17.30 

 • Gaat de keuken echt dicht op de zaterdagmiddag

  Benieuwd wanneer de keuken wel of niet open is op zaterdag? Wel zo handig om te weten!

   

 • Bennekom 2 -SDV Barneveld 3

  “SDV Barneveld 3(oud 5e) toont wederom veerkracht en bekert door na winst tegen Bennekom 2.”

   

› Meer nieuws

Diamanthanen