Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuwjaarstoernooi 2018 groot succes!!

Graag willen wij als organisatie van het nieuwjaarstoernooi iedereen bedanken die ook deze editie weer tot een groot succes hebben gemaakt.
 
De sfeer zat er al vroeg in want toen we de velden op 4 januari klaar gingen zetten in de Veluwehal stonden de eerste spelers al te popelen voor de deur. Het is altijd leuk om te merken dat niet alleen wij er zin in hadden. Toen er afgetrapt werd merkten we aan de opkomst dat het misschien wel iets te vroeg was, kwart over 8 moet je ook op het schoolplein staan, dus we dachten kan je vast oefenen, onze excuses...
 
Maar de spelers die de moeite genomen hadden om de wekker te zetten schotelden ons gelijk een waar voetbalspektakel voor. Al met al hebben we een totaal van 400 deelnemers gehad en dit is een record! Maar ja uit betrouwbare bron heb ik dan ook vernomen, dat er al een paar talenten waren die het vanaf het begin van de week, over niks anders konden hebben dan het nieuwjaarstoernooi. Om dan vervolgens ook nog effe het toernooi in de eigen leeftijdscategorie te komen winnen, Klasse!
 
Opvallend was ook dat als je dames een eigen toernooi geeft, ze in grote getale richting de Veluwehal trekken. Ruim 90 dames hadden de weg naar dit mooie toernooi gevonden. Deze damesronde was in vakkundige handen van Yvonne en Rianne namens meidenvoetbalschool YES. Dames bedankt voor de organisatie van dit damestoernooi!! En tot volgend jaar!
 
Zonder deze andere TOPPERS was het toernooi ook super verlopen zoals het nu ging.
- Tim Wingelaar - Gerben Bos
- Thom Grift - Janno van den Brink
- Ruben Gundelach - Levi Smit
- Bart Hofland - spontane andere fluiters (voor wat hoort wat :P)
- Bert Wiesenekker - de ouders die de teams onder hun hoede namen (O8/O9/T)
 
Super bedankt allemaal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Eén topper wil ik graag nog even apart noemen: Christel Versteeg. Deze topper hield zich een beetje op de achtergrond, maar zorgde ervoor dat wij allemaal niks te kort kwamen op het gebied van eten en drinken. Christel nogmaals bedankt.
 
Ja, en dan moeten we alweer een jaar wachten, maar ach ja dat is voorbij voor je het weet. Hopelijk een jaar met alleen maar hoogtepunten voor de club, éentje staat al vast. Het eindelijk induiken van die mooie nieuwe kantine.
 
Mocht ik iemand vergeten zijn, mijn excuses en voor iedereen die ik nog niet gesproken heb: alsnog de beste wensen en uiteraard een sportief 2018!!!
 
Klik hier voor foto's.
 
De groeten en tot ziens in de (nieuwe) kantine.
 
Henrie

Laatste nieuws

 • ALL STARS PUBQUIZ

  Geef je nu op voor de All Stars Pubquiz op zaterdag 10 november vanaf 17.30 

 • Gaat de keuken echt dicht op de zaterdagmiddag

  Benieuwd wanneer de keuken wel of niet open is op zaterdag? Wel zo handig om te weten!

   

 • Bennekom 2 -SDV Barneveld 3

  “SDV Barneveld 3(oud 5e) toont wederom veerkracht en bekert door na winst tegen Bennekom 2.”

   

› Meer nieuws

Diamanthanen