Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuwjaarstoernooi 2019 was weer top!

De eerste donderdag en vrijdag van januari, het lijkt wel alsof iedere jonge SDVB'er weet wat er dan staat te gebeuren. Dit was ook aan de opkomst te merken 374 deelnemers!! Laat de nieuwjaarsloop dit aantal deelnemers maar eens halen!!

Voor degene die denkt waar gaat dit over (niet voor te stellen natuurlijk): 3 en 4 januari was het wederom zover, het SDVB Nieuwjaarstoernooi. Het zaalvoetbaltoernooi wat voor ieder jeugdlid georganiseerd wordt.

Per leeftijdscategorie werd er weer heftig gestreden om de eerste titel in 2019. Wie wil dat nou niet op de 3e of 4e dag van het nieuwe jaar kampioen worden, want immers een goed begin...... maak deze zelf maar af.

Natuurlijk zijn er dan een hoop mensen in de weer om dit toernooi mogelijk te maken:

Staand vlnr: Yvonne, Edwin, Janno, Fleur, Ruben enTim
Gehurkt vlnr: Chris, Thom, Gerben, Daniel en Henrie
Op de foto ontbreken: Bart en Rico

Yvonne en Edwin, bedankt voor het organiseren van het toernooi voor alle dames (YES!!). De rest bedankt voor het fluiten van de vele wedstrijden en het bijhouden van alle uitslagen. Alle vrijwilligers bedankt, jullie zijn toppers en zorgden voor wederom een toptoernooi, zaalvoetbal Barneveld: bedankt voor het ter beschikking stellen van de ballen! Kidsclub en Club van 100 bedankt voor het mogelijk maken van dit toernooi. Is iedereen nu genoemd? Nee hoor, de dame die achter de camera  stond, de dame die alle stille afspraken maakt en zorgt voor de inwendige mens: Kristel Versteeg. Zij verdient een dikke pluim voor al het werk wat er verzet is! Verrassing: een foto gevonden waar jij ook een keer op staat, al is het weer achteraan (zie blauwe pijl).

Uiteraard nog één allerlaatste bedankje en die is voor alle deelnemers!! Want ja, zonder jullie staan wij er wel met onze goede moed maar zonder jullie geen toernooi! Ik zou zeggen tegen alle winnaars wederom gefeliciteerd en tegen de rest, volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!!

Dit was weer de terugblik op het Nieuwjaars toernooi van 2019. Ik zou zeggen tegen iedereen tot snel bij en club en anders in ieder geval in 2020.

Namens de organisatie een vriendelijke groet,

Henrie en Thom

Laatste nieuws

  • Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is (weer) compleet

  • Dopjes, heel veel dopjes voor blindengeleidehond

› Meer nieuws

Diamanthanen