Hoofdsponsor:

ByBoo

Nieuwjaarstoespraak 2019

12 januari 2019.

Beste voetbalvrienden,
Vanaf deze plaats, in onze prachtige nieuwe locatie, mag ik u namens het bestuur van SDV Barneveld een bijzonder, succesvol maar vooral gezond 2019 toewensen. Vervolgens denk ik dat het op zijn plaats is een applaus te geven aan alle medewerkers die vandaag alle activiteiten hebben georganiseerd en ook alvast de vrijwilligers achter de bar ook vandaag weer te bedanken voor hun inzet!

We staan alwéér aan het begin van een bijzonder jaar en vandaag starten we officieel met onze jubileum activiteiten. SDVB bestaat op 24 maart 2019 namelijk 65 Jaar!  Een speerpunt gedurende 2019! Houd de agenda goed in de gaten want we hebben heel veel mooie activiteiten gepland rond 65 jaar SDVB. Geen tijd voor een pensionering, dat dit kon met 65 jaar is immers al even voorbij, maar een periode van hernieuwde activiteiten gericht op voetbal en het verder versterken van onze vereniging.

Voetbal, uiteraard, krijgt weer alle aandacht en zoals u op de Algemene Leden Vergadering heeft kunnen horen, hebben we als leden ook ingestemd met een vernieuwde aanpak op het gebied van vrijwilligerstaken. Samen gaan we er wat moois van maken, écht nodig als we deze mooie vereniging aan de gang willen houden. Alles gaat sneller, we moeten allemaal steeds meer doen in dezelfde tijd, wij hebben echter in 2017 en 2018 laten zien dat we met zijn allen in korte tijd ongelooflijk veel kunnen bereiken. Vrijwilligers, naast het jubileum een tweede speerpunt voor 2019.

Voetbal, de inzet van verbeterde opleidingsfaciliteiten voor onze jeugd, prestatie, maar zeker ook breedtesport. Met name in de breedtesport hebben we in 2018 al mooie stappen gezet. We hebben veel vernieuwing in de Jeugdorganisatie. Nieuwe leden in de commissie, nieuwe leider- en trainercoördinatoren, extra scouts en een nieuwe stagecoördinator. Een forse uitbreiding op de Technische Commissie bij de jeugd, de opstart van het nieuwe trainingsplan en zo kan ik nog even doorgaan. Ook nieuw elan voor de Kidsclub en de CV-100, tijd voor aandacht voor de jeugd!  Maar we willen het nóg beter doen, gewoon omdat het kán. Het professionaliseren van de jeugdopleiding in prestatie maar zeker ook in breedtesport is ons derde speerpunt voor 2019.

We hebben de overeenkomst met Johan de Man als hoofdtrainer kunnen voortzetten, uiteraard zijn wij hier heel blij mee, straks zullen we dan ook het hernieuwde contract ondertekenen. Voor wat betreft de A-selectie, hier zien we inmiddels resultaat op het ingezette beleid. In de A-selectie zijn namelijk inmiddels 60% binnen SDVB opgeleide spelers opgenomen en dat zal komend seizoen 67% zijn.

Ongetwijfeld kan er nog heel veel beter, maar met alles om ons heen, een gezonde vereniging, een mooie sponsorgroep, de gebouwen en de faciliteiten die er al zijn en -in geval van de tribune- die nu snel zullen worden gerealiseerd, hebben wij er vertrouwen in dat we de komende periode onze vereniging verder kunnen uitbouwen en volop kunnen gaan genieten van alles om ons heen én elkaar.

Welke plannen u ook heeft voor het komende jaar, ik wens u alle goeds en graag tot ziens hier bij SDV Barneveld. Sterk Door Vriendschap.
 

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen