Hoofdsponsor:

ByBoo

NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

Zaterdag 25 mei 2019 om 14.30 uur NSC - SDV Barneveld

De laatste competitiewedstrijd 2018/2019. De rekenmachines kunnen weer de kast in, want het is simpel: het 1-1 gelijkspel tussen SDVB en Bennekom heeft beide ploegen in de wachtkamer gezet. SDVB mag niet verliezen en moet afwachten wat Go Ahead Kampen doet. Bennekom mag niet verliezen en moet afwachten wat NSC doet. En dan is er nog een "horror scenario" voor Go Ahead Kampen, aldus Robert Hamer. Het komt hier op neer: Als Go Ahead, SDVB én DTS winnen, dan wordt Go Ahead derde, maar pakt SDVB de derde periodetitel en hebben de Kowetten helemaal niets. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, maar wij moeten winnen!!

Programma:
Go Ahead Kampen thuis tegen Hierden
Bennekom thuis tegen DTS Ede
NSC thuis tegen SDVB

NSC:
Het kan raar lopen in het voetbal. NSC heeft al 4x verloren dit seizoen en Bennekom slechts 1x. Toch staat NSC bovenaan. De Nijkerkers hebben blijkbaar last van kampioenstress. In de laatste 2 wedstrijden werden 5 punten gemorst. Hoessein Jabir kreeg een rode kaart en is dus geschorst.

SDVB:
Op de plekken 3 en 4 is de situatie van hetzelfde laken een pak. Go Ahead heeft al 8x verloren dit seizoen en SDVB “slechts” 5x. Toch staat Go Ahead een punt hoger. Van die vijf nederlagen van SDVB was er maar één een dik verdiend pak slaag. Dat was de thuiswedstrijd tegen …. NSC. Wij zijn weer behoorlijk compleet. Johan roemde zaterdag de teamgeest bij SDVB. Die zullen we nu ook nodig hebben. Wij zullen er alles aan doen om te winnen. Hierden ook, denk ik. Je zag aan DZC afgelopen zaterdag hoe raar het kan lopen.

Alle wedstrijden beginnen om half drie, dus niemand kan anticiperen op andere uitslagen. Voor NSC is dit DE kampioenswedstrijd, dus het zal wel gezellig druk worden op de NSC Burcht.

Tijmen van Ginkel

PARKEREN VAN AUTO'S
Supporters die met de auto komen moeten parkeren op het parkeerterrein van Nautilus, Oude Barneveldseweg 65 te Nijkerk. Verkeersregelaars van de Veluwe Wandeltocht zullen daar naar verwijzen. Het parkeerterrein ligt op loopafstand van het sportpark. Helaas moeten deze maatregelen genomen worden voor o.a. de veiligheid van de wandelaars.

RADIO BARNEVELD
Niet in de gelegenheid om de wedstrijd te bezoeken? Radio Barneveld doet verslag van de hoogtepunten (93.5 FM)!

 

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen