Hoofdsponsor:

ByBoo

Op jacht naar plek 5

Zaterdag 14 april 2018 om 15.00 uur SDV Barneveld – ASV Dronten

Komende zaterdag gaat SDVB proberen the best of the rest te worden. Bij winst springen we over Dronten heen naar de 5e plaats op de ranglijst. In januari speelden we de heenwedstrijd 0-0.

ASV Dronten:
Ook Dronten is enorm wisselvallig dit seizoen. Met 5-1 winnen van DETO, maar met 6-1 verliezen van WHC. De TOTO is er niks bij… Maar het moge duidelijk zijn dat ASV een hele geduchte tegenstander is. Afgelopen zaterdag werd DETO vernederd en verpletterd door een solide Dronter collectief, aldus de club verslaggever uit de polder. Kevin van der Vlag was de grote man met vier treffers. Maar ook Jeroen van der Meer en Rik Breemhaar zijn productieve spelers die in de gaten gehouden moeten worden.

SDVB:
Het was zweten en zwoegen bij SDVB afgelopen zaterdag. Maar het kwam goed uiteindelijk. 19 punten zijn er al behaald na de winterstop. In Dronten was het een mirakel dat we niet scoorden en slechts 1 puntje haalden. De jonge keeper Eser Elmali was toen de absolute uitblinker. Maar het moet mogelijk zijn om ook deze keeper kansloos te laten. Die 2 punten staan wij achter op Dronten. Als we winnen springen we over hen heen naar de 5e plek. 

Dronten heeft laten zien dat ze ook wil voetballen. Ik hoop dan ook op een mooie spannende pot.

Tijmen van Ginkel

PS. Elke zaterdag bedient Bert van Pijkeren u van Twitter berichten tijdens de wedstrijd. Komende zaterdag kan hij een keer niet en zoeken we een invaller. Wilt u het voor een keer overnemen? Laat het mij weten....

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen