Hoofdsponsor:

ByBoo

Rabo Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Gelderse Vallei kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. In 2017 verdeelde Rabobank Gelderse Vallei € 200.000.

De leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe meer geld deze krijgt. Bent u nog geen lid van de Rabobank, dan kunt u dit digitaal aanvragen: vraag hier uw lidmaatschap aan.

Voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie, communicatie.gv@rabobank.nl of (0342) 342 100.

In Sportlink staan meer dan 350 unieke Rabobank rekeningnummers van SDVB-leden! Dat kan een mooi bedrag opleveren als zij allemaal hun stem op SDVB zouden uitbrengen.

Breng hier uw stem uit! (alleen voor Rabobank leden dus), dit kan t/m 11 juni.

Noot 30 mei: maandag 28 mei hebben alle Rabobank leden een inlogcode ontvangen, mocht dit niet het geval zijn dan kan er contact opgenomen worden met de bank via bovenstaande gegevens (email of telefoon).

Wat gaat SDVB met de opbrengst doen? Bij de aanmelding is als bestedingsdoel het volgende vermeld door het SDVB bestuur:

Investeren in de maatschappelijke rol van SDVB. Een voorbeeld hiervan is onze activiteit met stichting Present welke wij nu al invullen. Deze brede rol zal steeds belangrijker worden volgens ons en we willen dit verder ontwikkelen. Concrete plannen zijn er.

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen