Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld - NSC Nijkerk

Zaterdag 13 oktober 2018 om 15.00 uur SDV Barneveld - NSC Nijkerk

Door: Tijmen van Ginkel

Weer een derby, weer een kampioenskandidaat. NSC uit Nijkerk komt op bezoek. Nummer 1 tegen nummer 4. Spektakel gegarandeerd denk ik.

NSC uit Nijkerk:
NSC knokt al een eeuwigheid in de schaduw van Sparta Nijkerk. Afgelopen seizoen degradeerde NSC uit de hoofdklasse, dus geen derby met Sparta meer. Een reden temeer om meteen weer terug te willen naar die klasse. De selectie is fors gerenoveerd en de nieuwe trainer John Kamphuis moet daar een geheel van smeden. Qua resultaten lukt dat prima, met 9 uit 6 en 8 doelpunten voor en slechts 2 tegen. Maar over het vertoonde spel is men in Nijkerk nog helemaal niet enthousiast. 

SDVB:
Het gaat lekker. Er is veel spelvreugde en veel dadendrang. Tekenend is hoe balend de jongens van het veld kwamen na een gelijkspel tegen kampioenskandidaat Bennekom. Per wedstrijd zie je de groep groeien. Ja, we zullen heus wel ergens tegen een zeperd oplopen, maar voorlopig is dit een wedstrijd waar SDVB naar de macht kan grijpen.

Het kan een hele mooie pot worden. In 16/17 zaten we voor het laatst bij elkaar in HB. Toen pakten we 4 punten tegen NSC. Storm en regen zitten we echt niet op te wachten, maar 26 graden in oktober? Voor ons als toeschouwers heerlijk, maar voor de spelers….

Het voorgerecht om 12.15 uur is ook niet mals. Ons tweede ontvangt HHC-2 uit Hardenberg.

 

Laatste nieuws

  • Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is (weer) compleet

  • Dopjes, heel veel dopjes voor blindengeleidehond

› Meer nieuws

Diamanthanen