Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld - vv Hierden

Zaterdag 2 februari 2019 om 15.00 uur SDV Barneveld - Hierden

Hierden komt op bezoek. We hebben nog wat recht te zetten. Ginds verloren we met 2-1.

Door: Tijmen van Ginkel

V.V. Hierden:
Hierden blijft punten sprokkelen. Na de overwinning op SDVB (17 november) heeft de ploeg van Erwin Brem nog vier punten gepakt. Dit levert een voorlopige 8e plaats op. Het scorend vermogen, of liever gezegd het tekort daaraan, is het hete hangijzer bij Hierden. Hun doelsaldo is -4 en Dominique Denzel is topscorer met 3 goals.

SDVB:
Tja. Ginds speelden we de slechtste wedstrijd van 2018. We hebben overigens altijd grote moeite met Hierden. Het wordt lastig. Allereerst ben ik benieuwd naar de basisopstelling, want er moet wat geschoven worden. Verder hoop ik dat de vorige twee wedstrijden een wake-up call zijn. We moeten snel de draad weer oppakken, want er zitten maar liefst vier ploegen op het vinkentouw.

In Hierden eindigde de wedstrijd tien tegen tien. Het is altijd wel spektakel als we tegen elkaar spelen. Het is typisch een tegenstander die je niet het gevoel moet geven dat er in Barneveld wat te halen valt. Er wordt best redelijk voetbalweer verwacht en de jongens kunnen onze steun goed gebruiken op dit moment.

Tort zaterdag!

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen