Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld - WHC

Zaterdag 9 november 2019 om 15.00 uur SDV Barneveld - WHC

WHC uit Wezep komt. Een zware tegenstander. Op 12 mei 2018 was het de laatste keer, dat WHC in Barneveld kwam. Toen won SDVB met 2-0, maar promoveerde WHC via nacompetitie alsnog naar de hoofdklasse.

WHC:
Wiljan Mossing Holsteyn, de trainer van WHC grijpt ieder moment aan om te voetballen met zijn team. Hij heeft er dan ook al maar liefst 18 wedstrijden op zitten. Begin augustus was het nog niet veel, maar in de competitie gaat het prima. Alleen bij DFS Opheusden werd verloren. Dan vallen de gelijke spelen bij DZC en Nunspeet wel op. Alle punten werden buitenshuis gemorst.

SDVB:
Punten morsen, daar is SDVB begin dit seizoen een meester in. Johan de Man verloor ook slechts één maal, maar speelde maar liefst 4x gelijk!!! Vaak volkomen onnodig. Het voetbal wordt intussen steeds beter. Een lust voor het oog was het zaterdag. Als we, ja dan waren we in extase geweest…Dan moet het zaterdag maar weer gebeuren, net als tegen GAK. Het verschil lijkt groot, plek 4 tegen plek 8, maar het verschil is slechts 4 gemorste punten. 

Het is alweer de laatste ronde in de eerste periode. Daarvoor is ook WHC kansloos. Het gaat tussen SVZW en DFS. Er is weer van alles te beleven en u bent van harte welkom. Vooraf is er om kwart over twaalf het mooie affiche SDVB 2 – Sparta Nijkerk 2.

Tijmen van Ginkel


 

Pupil van de week bij deze wedstrijd: Mattan Vermeulen

In welk team speel je? JO10-2
Op welke positie zou je graag willen spelen? Linksvoor
Wat is je favoriete voetbalclub? Feyenoord (Webmaster: jij ben mijn held!)
Welke speler van SDVB 1 is je favoriete speler? Stefan Schuring
Wat eet je graag? Pizza

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen