Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld – ASV Dronten

Zaterdag 8 december 2018 om 15.00 uur SDV Barneveld – ASV Dronten

De laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. En wat voor een kalenderjaar? De uitgebreide analyse volgt later natuurlijk, maar ik kan al wel vast verklappen dat 2018 een goed jaar wordt. Er werden maar 3 van de 26 competitiewedstrijden verloren tot nu toe.

ASV Dronten:
Trainer Pim Kaagman krijgt de boel nog niet op de rails dit seizoen. Er zijn ervaren spelers vertrokken en er is jeugd ingestroomd. Dat is lastig in de zware klasse 1D. Er werden al 7 wedstrijden verloren. De wel behaalde negen punten kwamen ten koste van DOS’37, Enter Vooruit en DZC’68. Deze laatste twee ploegen zijn de enigen, die nog onder Dronten staan. Het water staat aan de lippen, een kat in het nauw etc. Kortom, het is wel uitkijken geblazen. Achterin moeten we vooral oppassen voor Jodi de Boer, want die heeft er al 6 in liggen.

SDVB:
Gezien de aanhef hebben we vaker een mooie reeks overwinningen behaald. Maar ik kan me niet heugen dat we 2 wedstrijden na elkaar zo heer en meester waren op alle fronten. SDVB verkeert in bloedvorm. We hebben de wind in de zeilen (zaterdag windkracht 5?). Graag willen we dit nog twee wedstrijden doorzetten tot de kerst. Thuis tegen Dronten en uit tegen Enter Vooruit. Twee ploegen uit de degradatiezone. Maar zoals gezegd. Het is wel enorm oppassen geblazen, want onderschatting en gemakzucht liggen altijd op de loer. Het doel is: plaats 2 de winterstop in. Dan moeten wij winnen en dan moet Bennekom punten morsen tegen de twee ploegen uit Kampen. De eerste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar was ook tegen Dronten. Het werd toen 0-0 in de polder. Later werd de return in Barneveld met 5-1 gewonnen.

Komt u ook naar deze laatste thuiswedstrijd van het jaar? Gezellig, en tot zaterdag dan.

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws

Diamanthanen