Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld – CSV Apeldoorn / pupil van de week

Zaterdag 12 oktober 2019 om 15.00 uur SDV Barneveld – CSV Apeldoorn

De tweede thuiswedstrijd van dit seizoen wordt een echte test. CSV Apeldoorn komt op bezoek. De laatste twee keer dat we tegen elkaar speelden, was in de hoofdklasse. Toen was SDVB twee keer kansloos. Maar resultaten uit het verleden zeggen natuurlijk niets over nu.

CSV Apeldoorn:
Na tien jaar hoofdklasse/Topklasse ging het via de nacompetitie mis. Nu moet CSV proberen het verloren terrein weer goed te maken. Trainer Jeroen Burghout probeert dat vooral met heel veel wedstrijden. Vijftien wedstrijden heeft zijn selectie nu al gespeeld!! En het lijkt te werken. Speelden ze begin augustus nog gelijk tegen Hierden? Afgelopen zaterdag werd Hierden met 4-2 verslagen. En.. Ze hebben in  alle wedstrijden gescoord.

SDVB:
Maar, SDVB ontwikkelt zich tot een echte vechtmachine Wat de ploeg de afgelopen twee wedstrijden liet zien, aan veerkracht in Nunspeet en strijd in Kampen, dat geeft de supporter moed. Achterin staat het goed en Ruben keepte een wereldpot. Eens kijken of ze CSV op nul kunnen houden. En dat met een paar goals, dat zou lekker zijn. Ze hoeven niet eens zo mooi te zijn als zaterdag. Het wordt spannend. Het wordt loeizwaar Maar we hopen net zo te genieten als deafgelopen weken. U bent weer van harte welkom.

Vooraf zijn er twee mooie evenementen. Die beginnen wel beiden om 12.15 uur. Het prachtige Pannaveld wordt officieel geopend (scoor een gratis frietje!). Daarna meteen omdraaien en kijken naar het hoofdveld. Daar is dan net begonnen SDVB 2 – HHC 2.

Tijmen van Ginkel

Pupil van de week

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen