Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld – DZC ’68

Zaterdag 9 februari 2019 om 15.00 uur SDV Barneveld – DZC’68

Drie thuiswedstrijden op een rij? Ja, dat heb je met afgelastingen tussendoor. Gaan we thuis tegen DZC weer de grote ommekeer meemaken? Er wordt in ieder geval een stormachtige wedstrijd verwacht. KNMI belooft veel wind en...

DZC’68:
De ploeg uit Doetinchem zit in zwaar weer. Met slechts 2 overwinningen (tegen Enter Vooruit en Go Ahead Kampen) staat de ploeg een na laatste. Bovendien ontbrak in de laatste competitiewedstrijd topscorer Meron Zehaye. Het valt niet mee voor DZC in het 2e jaar eerste klasse D.

SDVB:
Maar ook SDVB heeft te maken met een flinke depressie. Komt de ommekeer net als uit in Doetinchem. In de allereerste competitiewedstrijd (na het potje tegen VVOP) scoorde Rick Degenaar al na 52 seconden. Er volgde een klinkende eerste competitiehelft. zo'n boost hebben we nu weer nodig, na 2 nederlagen.De strijd is er wel, nu nog vertrouwen en goals. Krijgt Johan de Man het spel weer op de wagen? Vast wel, want er loopt zoveel klasse. Dat na een vrij rampzalige week deze wedstrijd belangrijk is, dat is een inkoppertje. Dat de jongens onze positieve steun hard nodig hebben, dat staat buiten kijf.

Dus weer of geen weer, laat zien dat we Sterk Door Vriendschap zijn. En kom de jongens steunen.

Vooraf om 12.15 uur speelt het tweede ook thuis, En wel tegen Veensche Boys 2 ook een mooie pot!

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • SDV Barneveld blaft wel, maar bijt niet (+ foto's)

  • Stoneridge|Orlaco op zoek naar toptalent

    Diamanthaan Orlaco, tegenwoordig Stoneridge – Orlaco, heeft de wind nog steeds enorm in de zeilen.
     

  • Op zoek naar het GOUDEN en ZILVEREN EI!

› Meer nieuws

Diamanthanen