Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld – Enter Vooruit

Zaterdag 6 April 2018 om 14.30 uur SDV Barneveld – Enter Vooruit

De wedstrijd tegen Enter Vooruit begint een half uur eerder. Het is een feestdag zaterdag, want we bestaan 65 jaar. Het is de bedoeling van het eerste om aan de feestvreugde bij te dragen….

Enter Vooruit: 
Voor de kerst was het echt dramatisch bij deze promovendus.. Er werden maar 4 puntjes gepakt. Maar in de 2e seizoenshelft zie je dat Enter begint te wennen aan het eerste klasse niveau. Er werden in de returns al 10 punten behaald. De rode lantaarn is reeds overgedragen aan Dronten. Er gloort weer hoop en hoop doet leven.

SDVB:
We doen nog steeds mee. Voor de derde periode, voor de derde plaats, dus voor nacompetitie. We pakken best veel punten, maar het gaat zeker niet vanzelf. Van de 20 wedstrijden tot nu toe wonnen we er 10 en speelden we 5x gelijk. Voor mijn gevoel zijn het veel meer zeges. Ginds wonnen we moeizaam met tien man. Hier zal het weer aanpakken worden.

Ook als u niet opgegeven hebt voor het grote feest,bBent u deze wedstrijd van harte welkom. De jongens zullen knokken. Want het is nu eenmaal lekkerder feesten met drie punten in de zak.

Het begint dus een half uur eerder dan we gewend zijn. Ook het tweede begint een half uur eerder en wel 11.45 tegen de topper Sparta Nijkerk 2.

Welkom dus!

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is (weer) compleet

  • Dopjes, heel veel dopjes voor blindengeleidehond

› Meer nieuws

Diamanthanen