Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld – Lunteren

Zaterdag 7 september 2019 om 15.00 uur SDV Barneveld – Lunteren

SDVB moet de zeperd in Scherpenzeel verwerken. Maar buiten kijf staat dat SDVB moet winnen om niet al in de poulefase uit de beker te liggen.

Lunteren:
In Lunteren zijn een paar spelers met extra motivatie. Rick Degenaar: Zit hij nog steeds vol wrok jegens Barneveld? Hij zal er zeker alles aan doen om te scoren tegen SDVB. Thom Rijnders: hij is even terug geweest bij SDVB, maar intussen topscorer bij Lunteren afgelopen seizoen. Jordi Duits: Hij speelde in het eerste van SDVB, maar ging 5 jaar geleden met Bart Schreuder mee naar Lunteren. Hoe Lunteren er voor staat? Lastig te zeggen. Ze hebben de bekerwedstrijd  tegen Hooglanderveen gelijkgespeeld (3-3). Dat heeft wel veel kracht en een rode kaart gekost. Verder alleen maar geoefend tegen Stroe en Advendo.

SDVB:
Scherpenzeel heeft de Barnevelders echt pijn gedaan. Dit kan het best genezen met een klinkende overwinning. Het team zal daar van doordrongen zijn. En dan zeker op een aartsrivaal als Lunteren. Maar dat is dus wel een hele lastige tegenstander. Je kunt eigenlijk alleen maar van ze verliezen. Daar staat tegenover dat er een flink aantal spelers terug verwacht mag worden in de selectie en dat de strijd om een basisplaats eigenlijk nu pas begint. VVOP heeft vorig jaar laten zien dat een klasse verschil helemaal niks zegt. Bij Lunteren zullen ze er ook enorm op gebrand zijn om SDVB een dreun uit te delen. Een gewaarschuwd mens…..

Mooi affiche, dit kan wel eens een mooie clash worden!

Tot zaterdag!

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Cursus begeleider clubscheidsrechters

  • Leuke en nuttige online training grensrechter

  • SDV Barneveld – v.v. Hierden

› Meer nieuws

Diamanthanen