Hoofdsponsor:

ByBoo

SDV Barneveld wil de lijn doortrekken: de manschappen

Johan de Man heeft alles bij elkaar de beschikking over een mooie jonge groep. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 23 jaar. De onderlinge strijd om een basisplek wordt weer groot, maar in zo’n zware competitie hebben we iedereen nodig, dat bleek afgelopen seizoen wel.

Staf:
De hele staf van de A-selectie gaat ongewijzigd verder. Dus, voor het 3e seizoen hebben Johan de Man en Wilco van Dijk de leiding.

Selectie:
Er zijn weer flink veel wijzigingen in de selectie. Hier is al veel over geschreven. Nu een samenvatting:
In de loop van het vorige seizoen waren al 4 spelers vertrokken en raakten 2 spelers langdurig geblesseerd. Mede daardoor sloten reeds zeven spelers aan bij de A-selectie Aan het eind van het seizoen namen we van nog acht spelers afscheid. In het nieuwe seizoen komen er ook nog zeven spelers bij. De aansluiters tijdens vorig seizoen waren al meest “eigen” jongens. Met Jeffrey van Deuveren en Kevin Eskens daar nog bij, is er voor het eerst in jaren een A-selectie met 55% eigen jeugd. Alles bij elkaar toch weer 22 man (19 veldspelers en 3 keepers). Die keepers krijgen rugnummer 1 of 23 (wie wint de strijd om de basisplaats?).

Namen en Rugnummers:
Nr 1 Ruben van de Streek (k) (21 jaar , 2e seizoen)
Nr 1 Tim van de Weerdhof (k) (20 jaar, 1e seizoen)
Nr 13 Rens van Harskamp (k) (22 jaar, 3e seizoen)
Nr 2 Mark van Oudbroekhuizen (29 jaar, 3e seizoen)
Nr 3 Kevin Ooms (26 jaar, 5e seizoen)
Nr 4 Jeffrey van Deuveren (24jaar, 3e seizoen)
Nr 5 Niels Vlugt (33 jaar, 8e seizoen)
Nr 6 Maarten van de Groep (20 jaar, 4e seizoen)
Nr 7 Lesley de Vette (32 jaar, 9e seizoen)
Nr 8 Rico Kuijt (20 jr, 2e seizoen)
Nr 9 Zakaria El Biar (24 jaar, 1e seizoen)
Nr 10 Ricardo Mengerink (25 jaar, 5e seizoen)
Nr 11 Ruano Taribuka (18 jaar, 3e seizoen)
Nr 12 Luuc Knul (22 aajr, 1e seizoen)
Nr 14 Levi Smit (19 jaar, 2e seizoen)
Nr 15 Milan van Elten (21 aajr, 2e seizoen)
Nr 16 Daquillio de Gama (26 jaar, 1e seizoen)
Nr 17 Stan van Rootselaar (22 jaar, 2e seizoen)
Nr 18 Maarten Hofland (32 jaar, 4e seizoen)
Nr 19 Kevin Eskens (21 jaar, 2e seizoen)
Nr 20 Silvan van Hierden (21 jaar, 3e seizoen)
Nr 21 Irey Sadal (29 jaar, 1e seizoen)

Spelers die terug of erbij gekomen zijn

Nr 1 Tim van de Weerdhof (k) (20) (van DOVO):
Nu Jeroen van Binsbergen gestopt is, zal er voor het eerst in jaren een strijd zijn om de basisplaats onder de lat. Drie jonge keepers staan op de lijst. De 20-jarige Tim is de jongste van het stel. Tim komt van DOVO. Vanuit de jeugdopleiding is hij doorgegroeid naar de A-selectie. In februari dit jaar maakte hij daar zijn competitiedebuut in het eerste.

Nr 1 Rens van Harskamp (k) (22) (van VVOP):
Welkom terug, zou ik willen zeggen. Rens is er één jaar tussenuit geweest, om het nogmaals te proberen bij VVOP. Daar is Rens opgegroeid, maar niet doorgebroken. Hier zal de keeper natuurlijk proberen een plek onder de lat te veroveren, maar daarnaast zal hij Wout van Voorthuizen assisteren bij de keeperstrainingen.

Nr 4 Jeffrey van Deuveren (24) (van Renswoude):
Jeffrey heeft al 15 jaar bij SDVB gevoetbald, waarvan 2 jaar in de A-selectie. De 24- jarige middenvelder heeft drie seizoenen in Renswoude gespeeld en komt nu weer terug.  We kijken er naar uit om hem weer op sportpark Norschoten aan het werk te zien.
 
Nr 9 Zakaria El Biar (24) (van Huizen):
Zakaria komt uit de jeugdopleiding van Huizen en heeft 1 seizoen voor de amateurs van Ajax gespeeld. Hij speelt meestal links buiten, maar kan ook op 10 uit de voeten. Een groot talent die naar eigen zeggen vooral in en 4-3-3 systeem gedijdt.

Nr 2 Mark van Oudbroekhuizen (29):
Hier moet ik ook zeggen: “Welkom terug”. Mark speelde afgelopen seizoen alles tot de winterstop. Daarna ging hij een lange reis maken. Dit seizoen sluit Mark weer aan om zijn plekje rechts achter terug te veroveren.

Nr 12 Luuc Knul (22) (van WHC):
Luuc is dus de broer van..... Rob. Maar zo moeten we hem niet zien. Hoewel? Luuc speelt net als Rob het liefst op 10. Vanuit die positie scoorde hij al 25x. Op rechts kan hij ook uit de voeten. Deze Kampenaar is opgeleid bij Go Ahead, maar speelde afgelopen seizoen bij WHC in Wezep.

Nr 16 Daquillio de Gama (26) (van VVOP):
Deze  26-jarige aanvaller uit Voorthuizen heeft bij VVOP in acht seizoenen 42 competitie doelpunten gescoord. “Dakkie” gaat proberen deze lijn bij SDVB door te trekken.

Nr 21 Irey Sadal (29) (van Bennekom):
Centrumspits Irey Sadal komt over van Bennekom. De 29-jarige Sadal uit Arnhem heeft vooral in het zondagvoetbal furore gemaakt. Onder andere in de derde divisie bij OJC Rosmalen. De spits scoorde afgelopen seizoen zeven keer in de competitie. Zijn totale productie is 43 doelpunten. Op naar de tweede ster.

 

 

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen