Hoofdsponsor:

ByBoo

SDVB 2 bekert door

Met een ruime 7-1 overwinning werd PAX-2 uit Hengelo (Gld) aan de kant gezet.  De halve finale van de KNVB beker voor reserve teams is bereikt.

Door: Tijmen van Ginkel

SDVB 2 speelde woensdagavond in de kwartfinale tegen zondag tweedeklasser PAX-2. SDVB was duidelijk een maatje te groot voor deze tegenstander. Door een doelpunt van Martijn van de Streek (ja, broertje van...) in de eerste minuut gaven de Barnevelders meteen te kennen dat er niets te halen viel voor PAX. Tien minuten later wist Martijn de keeper de bal de ontfutselen. Hij legde terug op Silvan van Hierden, die eenvoudig de 2-0 binnen tikte. Daarna bleef PAX lang op de been door uitstekend keeperswerk. Maar verder dan tegenhouden kwamen de Hengeloërs niet. De 3-0 was een beauty van Rik Huijser.  Een afstandschot van rechts verdween buiten bereik van de keeper in de linkerkruising. Op slag van rust scoorde Stan van Rootselaar nog de 4-0.

Jeffrey van Middendorp was nog maar net ingevallen, of hij scoorde de 5-0 uit de rebound. Uitblinker Ruano Taribuka scoorde zelf niet, maar was bij bijna elke goal betrokken. De concentratie verslapte en PAX mocht de eretreffer scoren. Maar een minuut later was het alweer 6-1. Op slag van tijd mocht Silvan van Hierden de eindstand op het bord zetten. Het was genieten voor het talrijke publiek.

Publiek: 100

Doelpunten:
1.   1-0 Martijn van de Streek
12. 2-0 Silvan van Hierden
38. 3-0 Rik Huijser
44. 4-0 Stan van Rootselaar
63. 5-0 Jeffrey van Middendorp
67. 5-1 PAX
68. 6-1 Jeffrey van middendorp
90. 7-1 Silvan van Hierden

De eerstvolgende tegenstander zal zijn: Leones 2, Go Ahead Kampen 2 of  Excelsior '31 2.

Hopelijk weer zo'n prachtige thuiswedstrijd!

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen