Hoofdsponsor:

ByBoo

SDVB Barneveld - Eemdijk afgelast

Eemdijk heeft de wedstrijd gecancelled......

 

Zaterdag 10 november 2018 is beker/inhaal weekend. SDVB 1 en 2 zijn vrij. Het eerste gaat daarom donderdag oefenen.

Dus: donderdag 8 november om 20.00 uur SDVB - Eemdijk

Hans van Arum komt op bezoek. “Zijn” Eemdijk heeft het moeilijk. Hij kan een extra wedstrijd wel gebruiken. Leuk om dat in Barneveld te doen.

V.V. Eemdijk:
Twee seizoenen geleden zaten Eemdijk en SDVB nog samen in de hoofdklasse B. SDVB ging terug naar de eerste klasse en een seizoen later ging Eemdijk omhoog naar de derde divisie. Voor Hans is het bizar. Het is de derde keer op rij dat een club promoveert, nadat hij getekend heeft. Bij SDVB, VVOG en nu dus Eemdijk. Eemdijk is de derde club in pakenburg/Bunschoten en dan derde divisie spelen? Het is dan niet raar dat de ploeg het nog heel moeilijk heeft. Ze wisten tevoren dat handhaven een hele toer en dus het doel is.

SDVB:
Voor SDVB is het een mooie gelegenheid om de rest van de A-selectie speelminuten te geven. En dan op een niveau, 2 klassen hoger dan we nu presteren. Er zullen een aantal spelers rust krijgen denk ik. Voor ons een mooie gelegenheid om de andere jongens aan het werk te zien. Echt iets voor de liefhebber. En natuurlijk om Hans van Arum weer te begroeten.

Laatste nieuws

  • SDV Barneveld blaft wel, maar bijt niet (+ foto's)

  • Stoneridge|Orlaco op zoek naar toptalent

    Diamanthaan Orlaco, tegenwoordig Stoneridge – Orlaco, heeft de wind nog steeds enorm in de zeilen.
     

  • Op zoek naar het GOUDEN en ZILVEREN EI!

› Meer nieuws

Diamanthanen