Hoofdsponsor:

ByBoo

SDVB heeft gecertificeerde scheidsrechterbegeleiders

De afgelopen weken zijn ze al gesignaleerd langs de velden, de scheidsrechterbegeleiders. Elke week zijn er een paar mannen aanwezig om de jeugdige scheidsrechters en spelbegeleiders te begeleiden. Dit zijn (oud)scheidsrechters die het leuk vinden om jonge spelbegeleiders te begeleiden en te enthousiasmeren tijdens het fluiten van de jeugdwedstrijden. Zij zijn het aanspreekpunt voor deze jeugdige spelbegeleiders/scheidsrechter en natuurlijk ook voor alles wat hiermee te maken heeft en zijn herkenbaar aan de blauwe SDVB-jas met opdruk scheidsrechter begeleider.

De afgelopen weken zijn deze scheidsrechters begeleiders opgeleid tot erkend begeleider door Lennart Fledderus van de KNVB. Maandag 28 oktober was de laatste instructieavond en kregen de cursisten het certificaat overhandigd. De volgende heren van SDVB hebben deze cursus gevolgd: Nico Lokhorst, Bertus Evers, Koos van Geresteyn, Paul Zom, Jacques v.d. Hudding, Edwin Kamphorst en Bertus Bakkenes. Heren, proficiat met het behalen van het certificaat en we zijn blij dat we op deze manier een veilige omgeving proberen te creëren voor de (jeugdige) scheidsrechters.

Mocht je denken, dat is ook leuk voor mij om te doen, laat het ons dan even weten door ons op zaterdagmorgen aan te spreken of door een mail te sturen naar jeugdscheidsrechters@sdvb.nl.

 

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen