Hoofdsponsor:

ByBoo

SDVB Kamp 2019

Alweer een week geleden, vrijdag 21 juni, gingen we met zo'n 120 kids naar YMCA in Leusden. Dit jaar dus niet op ons mooie terrein, maar speciaal voor het jubileum gingen met 3 bussen op pad. Iedereen kreeg een heel mooi shirt, speciaal mogelijk gemaakt door de sponsors.

In Leusden aangekomen kon iedereen eerst de spullen in de tent droppen en daarna heerlijk spelen en natuurlijk lekker voetballen. Rond 18.00 uur gingen we lekker bbq-en en daarna begon de spectaculaire Achtkamp. Er waren 16 groepen gemaakt die tegen elkaar duelleerden voor de eerste prijs. Het was van spijkerbroekhangen tot een steprace met z'n drieën, van sponzen gooien tot een spekgladde zeephelling. Dikke pret en een fanatieke strijd. De EHBO is nog nooit zo druk geweest met pleisters plakken.

Na de Achtkamp kon iedereen die wilde even lekker douchen en omkleden, want schoon blijf je niet van zo'n wedstrijd. De disco begon en iedereen kon vrij spelen, hangen en dansen waar die wilde. Om half 12 was iedereen op het eigen kampterrein genaamd Verkeer en Indiaan. Het was een supergezellige avond!  Het doel was om 1 uur iedereen in zijn of haar eigen tent te krijgen, maar of dat helemaal gelukt is.....

Na een gezellige, uiteraard voor sommige een onrustige nacht was iedereen alweer vroeg uit de veren en kon iedereen aan de ochtendgymnastiek meedoen. Daarna een heerlijk ontbijtje gehad met zelfs warme croissantjes. En toen was het alweer tijd om de spullen op te ruimen, de tent veegschoon achter te laten en met de bussen naar Barneveld te vertrekken. Moe maar voldaan, werd iedereen weer door de ouders onthaald. De Kidsclub heeft genoten van alle gezellige blije kids. Het was echt een kamp voor in de boeken. Dit natuurlijk niet alleen door ons. Maar ook door alle fijne vrijwilligers die hebben geholpen en de sponsors die fantastische bijdragen hebben geleverd. Daardoor was ook dit jaar weer het kamp gratis voor de kinderen.

Teams O10 tm O13, vrijwilligers en sponsors (zie onderstaande poster): wij willen jullie nogmaals bedanken voor een onvergetelijk SDVB kamp 2019!

Wil je ook nog nagenieten van het schitterende kamp? Gelukkig hebben we de foto's nog dankzij onze eigen topfotograaf Allround dj Melvin. Heel erg bedankt dat jij dit allemaal voor ons hebt vastgelegd!! Via onderstaande link kan je deze mooie en leuke foto's bekijken.

https://photos.app.goo.gl/6eQizS2nVqpUoiRH6

Een sportieve groet,
SDVB Kidsclub

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen