Hoofdsponsor:

ByBoo

SDVB start 2018 met kleine nederlaag

Een hele nuttige oefenwedstrijd. Zo kun je de wedstrijd tegen DHSC het beste omschrijven. De ploeg uit Utrecht was met 2-3 net iets gelukkiger dan de Barnevelders.

Door: Tijmen van Ginkel

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft is op de wagen. SDVB trapte af, thuis tegen DHSC uit Utrecht. Het werd meteen een wedstrijd op het scherpst van de snede. Na ruim een kwartier ging een speler van DHSC zichzelf te buiten, hij sloeg van zich af en kon prompt gaan douchen. Na een korte periode mochten de Utrechters toch weer met elf man verder. In de tussentijd profiteerde SDVB van de man meer situatie en scoorde Ricardo Mengerink 1-0. Lang kon de thuisploeg niet van de voorsprong genieten, want met een ongelukkige kaats belandde de bal achter de eigen doelman. SDVB bleef tot de rust wel de bovenliggende partij.

Na de thee besloot Johan de Man bijna het hele elftal te wisselen. Maar drie spelers mochten blijven staan. Voordat de nieuwe opstelling aan elkaar kon wennen, lag de bal al op de stip. Een harde botsing kostte de spits van DHSC een tand. De pingel werd een slecht uitgevoerde panenka en de bal chipte over het doel. Even later was het alsnog 1-2. SDVB verdedigde slordig uit, waardoor DHSC snel kon overnemen. Het harde schot werd nog van richting veranderd, waardoor Timo kansloos was. Een kwartier later kreeg DHSC weer een penalty van de uitstekend leidende scheidsrechter. Deze keer vloog de bal wel onhoudbaar in de touwen. In de blessuretijd kon SDVB nog één keer iets terug doen. Na een goede aanval belandde de bal bij Maarten van de Groep, die onhoudbaar binnen schoot. 
 
Publiek: 50

Doelpunten:
24. 1-0 Ricardo Menegerink
27. 1-1 e.d. SDVB
63. 1-2 e.d. SDVB
78. 1-3 penalty DHSC
92. 2-3 Maarten van de Groep

Opstelling: Jeroen van Binsbergen (k), Timo Greveling (k), Onur Tekay,  Sebastian van Kammen,  Mark van Oudbroekhuizen, Remco Speelziek, Maarten van de Groep, Sefanja Davids, Jelle Vliek,  Niels Vlugt, Ricardo Mengerink, Hosea Sehapaty, Lesley de Vette, Pieter Bas Hazeleger, Sven Mulder, Maarten Hofland, Silvan van Hierden, Henk Buijs, Ruano Taribuka        
 

Laatste nieuws

 • ALL STARS PUBQUIZ

  Geef je nu op voor de All Stars Pubquiz op zaterdag 10 november vanaf 17.30 

 • Gaat de keuken echt dicht op de zaterdagmiddag

  Benieuwd wanneer de keuken wel of niet open is op zaterdag? Wel zo handig om te weten!

   

 • Bennekom 2 -SDV Barneveld 3

  “SDV Barneveld 3(oud 5e) toont wederom veerkracht en bekert door na winst tegen Bennekom 2.”

   

› Meer nieuws

Diamanthanen