Hoofdsponsor:

ByBoo

Sinterklaas te gast bij de keepersopleiding van SDVB

Op dinsdag 28 november was Sinterklaas te gast bij de keepersopleiding van SDVB, en de Sint was aardig in vorm met alle penalty’s die hij deze avond nam. De Sint had speciaal voor deze gelegenheid een paar keepershandschoenen aangeschaft, en diverse “Ronaldo achtige moves” ingestudeerd. Hij kreeg helaas niet alle ballen in het doel want diverse SDVB keepers/sters konden de penalty’s tegen houden, wederom in grote vorm zoals ze al het hele seizoen zijn. Het was voor de Sint dan ook zoeken naar de juiste open hoeken.

Na de meet and greet met alle trainers ging de Sint alle groepen langs om van de keepers/sters te horen hoe het nu is om keeper/ster te zijn bij onze prachtige club. Een heerlijk avondje dus waarbij ook veel ouders/verzorgers, broers en zussen  aanwezig waren die konden genieten van de vele lekkernijen en de aanwezig koffie en thee.

Al met al vertrok de Sint met een bijzonder goed gevoel, en de nodig keeperstips  de wijk weer in. We hopen hem komend  jaar weer te mogen begroeten!

Kilk hier voor een aantal foto's.

Keepersgroet,

Esther van Voorthuizen
Keeperscoördinator
    

 

Laatste nieuws

  • Sinterklaas komt bij SDVB

    De stoomboot/trein komt weer aan in Barneveld!

  • Nieuwe concept oliebollenactie slaat aan!

  • Zaterdag: open dag Aeres, pak de fiets

    Zaterdag 19 november, kom op de fiets naar het Sportpark!

› Meer nieuws

Diamanthanen