Hoofdsponsor:

ByBoo

Sommige SDVB-ers zijn wel erg fanatiek

In de rubriek GESPOT! worden zaken, momenten en gebeurtenissen weergegeven die speciale aandacht rechtvaardigen, of die gewoon leuk, hilarisch of belangrijk zijn. En die te maken hebben met de club, de leden of het sportpark! Iedereen mag (foto)materiaal inzenden voor deze rubriek, woorden zijn meestal overbodig! Webmaster@sdvb.nl wacht op de volgende inzending!


8 september: Overgroeide fietsen

Bij de hoofdingang staan onderstaande fietsen van SDVB-ers (?) die blijkbaar niet zijn weg te slaan van het Sportpark! En het zijn allemaal damesfietsen....

 


22 augustus: Spionage bij training SDVB 1!

Diverse scouts van tegenstanders van SDVB 1 hebben 'onopvallend' geprobeerd om het tactisch concept van SDVB 1 in het nieuwe seizoen te achterhalen. Eén van de teammanagers was echter zo oplettend om snel een fotootje te schieten van de voorbijrazende motor!


19 juni: Jan van Manen kijkt kritisch naar Familiedag?

Ogenschijnlijk in opperste concentratie kijkt deze ras-SDVB-er (80+) naar de activiteiten op de SDVB Familiedag. Eén club, één familie: voor jong en oud(er)!


29 mei: SDV Barneveld J016-1 sluit seizoen in stijl af

De JO16-1 heeft afgelopen zaterdag het seizoen in stijl afgesloten. Dankzij Herman Zondag werd afgelopen zaterdag met de AZ-spelersbus afgereisd richting Haarlem voor de laatste competitiewedstrijd tegen Alliance '22 s.v. JO16-1. Na een zwaar bevochten 1-1 gelijkspel volgde een sfeervolle en leuke terugreis naar Barneveld. Bij dezen willen wij Herman Zondag nogmaals bedanken voor deze mooie afsluiting van een geslaagd seizoen!


19 mei: Binsie bedankt! & Het raadsel van Rocco

Rocco Keizer stond bij de wedstrijd tegen Bennekom in beide programmaboekjes. Als nr 23 bij Bennekom en nr 11 bij SDVB. Dat is uniek!

 


16 mei: Schaal in Barneveldse handen


8 mei: Ajax-Tottenham Hutspot in de kantine: gezellige drukte


7 mei 2019: SDVB-ers geven visitekaartje af in Ecuador. Ismael (JO12-2) en Sayri (JO10-5) Zhunio mochten meespelen met de voetbalclub uit Santa Isabel in Ecuador (de geboorteplaats van hun vader) tijdens een toernooi, in hun SDVB- tenue! Mede door hun goede spel werd de beker gewonnen!

 


2 mei 2019: op clinic bij de mooiste club van Nederland. Vandaag is Thijmen van den Broek op trainingsclinic geweest bij Feyenoord en Opel Nederland. Met als grootse verrassing een wedstrijd in De Kuip tegen de selectie van Feyenoord!1 mei 2019: de redders van SDVB 2. Mede door de inbreng van deze 4 helden, hetgeen zorgde voor een heel bijzondere bezetting van de reservebank, heeft SDVB 2 op 13 april met maar liefst 6-2 gewonnen van  csv Apeldoorn 2. Een vermelding waard! Lees ook dit.

Van links naar rechts: Folkert van der Snoek, Tim van Rootselaar, Bram Wiessenekker, Ralf Hogendoorn


30 april 2019: brutaal of dyslectisch? (en die deuren zijn niet al te best meer, is er een timmerman in de buurt?).

 

Laatste nieuws

  • Cursus begeleider clubscheidsrechters

  • Leuke en nuttige online training grensrechter

  • SDV Barneveld – v.v. Hierden

› Meer nieuws

Diamanthanen